Dr. Gross IPL Dark Spot Concentrated Serum

210920184145

Nytt produk

Professional Grade IPL Dark Spot Concentrated Serum er et banebrytende, prisvinnende serum som gir en jevnere hudtone og strålende hud. De effektive dråpene av serumet består av en kraftig cocktail med aktive ingredienser og er klinisk bevist å redusere forekomsten av f.eks. hyperpigmentering, aldersflekker og mørke flekker

Flere detaljer

1 395,00 krinkl. mva.

På lager

- +

 
Mer info

Dette unike, kraftige korrigerende serumet er basert på klinisk beviste doser av ren L-askorbinsyre (vitamin C), AHA-syrer, melkesyre, alfa-tokoferol og lakrisrot. Sammen fungerer denne formelen like effektivt som reseptbelagte 4 % hydrokinon og bidrar effektivt til å redusere gjenstridig hyperpigmentering, solskader, aknearr, PIH og melasma.
Den har også en forebyggende og hudpleieeffekt. IPL Dark Spot Concentrated Serum er klinisk bevist å ha en opplysende effekt på hyperpigmentering, redusere solflekker, aldersflekker, mørke flekker, ujevn hudtone og hudstruktur. Resultatet er en glatt og strålende hud!

Formelen passer alle hudtoner (Fitzpatrick I-VI), og hudtyper, også sensitiv hud. Alle med hyperpigmentering kan dermed nå behandle og forebygge disse uten å bruke reseptbelagte medisiner

Påføres en gang/dag. For maksimal effekt påføres serumet på renset hud etter bruk av Alpha Beta Peel. Påfør deretter passende krem ​​og solkrem. Serum Oppbevares på et mørkt og kjølig sted. Fargen på serumet blir mørkere over tid, men det påvirker ikke effekten.

30 ml