Dr. Gross Hyaleronic Marine Booster

Dr. Gross Hyaleronic Marine Booster

Tilfører og forsegler fukt fra hyaluronsyre og kokosnøttjuice dypt nede i huden for å gi maksimal fuktighet og en fastere, mykere og glattere hud. Kan brukes over hele ansiktet eller på deler hvor behovet er.

Les merShow less
kr 995.00
På lager
Beskrivelse

Passer også for sensitiv hud. Påfør rett på huden eller bland inn i hudkremen din.

30ml

Les merShow less
Produktdetaljer
1810111450984
Sist vist
kr 995.00

Dr. Gross Hyaleronic Marine Booster

Tilfører og forsegler fukt fra hyaluronsyre og kokosnøttjuice dypt nede i huden for å gi maksimal fuktighet og en fastere, mykere og glattere hud. Kan brukes over hele ansiktet eller på deler hvor behovet er.

kr 330.00

Kur med pigmenter for å friske opp matte lengder og spisser, for å ivareta intensiteten i en  farge eller for å gjenskape glans og optimal hårkvalitet i håret. Fargen varer i opptil 12 shampooneringer avhengig av valgt nyanse, virketid og hårstruktur

Bruksanvisning: Påfør Bonding Color Mask jevnt igjennom nyvasket, håndkletørret hår. La virke i opptil 10 minutter. Følg med på utviklingen.

kr 355.00
Speed Dry Blow Out Spray
Spray som forkorter føntiden med 30%. Inneholder varmebeskyttelse, og er fuktighetsgivende, samt styrker håret.
1. Etter shamponering og balsam, håndkletørk håret lett.
2. Spray generøst med Speed Dry og kam igjennom.
3. Påfør andre stylingprodukter du ønsker å bruke, så føn som vanlig.
kr 225.00

Zoya Yohanna ZP1185

Solskinnsklare negler er tilbake! Våre ikoniske Beachy Brights kolleksjonen får en frisk fargeoppdatering og flasker i full størrelse. Beachy Brights 2 har et blendende utvalg av NYE hyper lyse neonkremer og holografiske bilder for en levende sommerlook.

kr 225.00

Zoya Loni ZP1189

Solskinnsklare negler er tilbake! Våre ikoniske Beachy Brights kolleksjonen får en frisk fargeoppdatering og flasker i full størrelse. Beachy Brights 2 har et blendende utvalg av NYE hyper lyse neonkremer og holografiske bilder for en levende sommerlook.

kr 185.00
Zoya Hope ZP212 Hope av Zoya kan best beskrives som en prangende medium fiolett-lilla farge med kald blå, rød og sølv farget shimmer. En rik farge som passer for en dronning! 15ml
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,095.00

For å oppnå en motstandskraftig hud full av ungdommelig friskhet, forbedrer og forebygger tegn på stresset hud som bekymringsrynker, irritert og gusten hud. Dette fløyelsmyke ansiktsserumet er fulladet med kraftige ingredienser og Dr. Gross unike B3Adaptive SuperFoods Complex som effektivt beskytter huden din mot stress.

kr 575.00

Alpha Beta® Pore Perfecting Cleansing Gel er en luksuriøs, lett skummende gel som rengjør huden effektivt uten å påvirke hudens naturlige fuktbarriere og pH-verdi. Denne geléen rengjør huden effektivt og forbereder den samtidig for påføring av Alpha Beta® Peels ved å senke hudens pH-verdi slik at syrenes effekt forbedres.

kr 1,395.00

DermInfusions Fill + Repair Serum er et spesialserum med en unik fillereffekt. Den nøye utvalgte formelen er basert på banebrytende ingredienser og det patenterte Microcelle Delivery™-komplekset låser serumet inn i huden med en tredimensjonal effekt. Med hyaluronsyre i fire forskjellige størrelser gir serumet intensiv hydrering og fyller huden med maksimalt volum og jevner ut linjer og rynker

kr 595.00
Dr. Gross Alpha Beta On The Spot Gel
Bruk:
Bruksanvisning: Rengjør huden grundig før påføring. Brukes etter AlphaBeta® 2% BHA+ Liquid Solution hvis den brukes sammen. Dekk hele det berørte området med et tynt lag 1–2 ganger daglig.

30 ml
kr 1,495.00

Dr. Gross Adv R & F Overnight Texture Renewal Peel

En høykonsentrert pro-peel for hjemmebruk som i et eneste steg minimerer rynker, gir spenst, jevner ut hudtonen og aktivt motvirker alderstegn. Fukter i dybden, gir huden fylde samt aktiverer hudens fornyelsesprosess mens du sover. Brukes ikke av gravide eller ammende.

Brukes ca 2–3 ganger / uke.

16x2 ml

kr 295.00

Dr. Gross Alpha Beta Extra Strenght Peel

Alpha Beta® Daily Face Peel Extra Strength får du også i praktiske engangsforpakninger. Hygienisk og ideelt ved reiser.

Påfør pads nr. 1 på tørr rengjort hud med sirkulerende bevegelser. La virke to minutter.

Påfør pads nr. 2 på samme måte. Påfør deretter ditt ordinære serum evt. krem.

5 pk

kr 275.00

Alpha Beta® Exfoliating Body Treatment som eksfolierer, behandler ulike hudproblemer og gir fukt – alt i et eneste steg. Uansett om du har tørr hud, problemhud, solskader, vil ha glød Uansett om du har tørr hud, problemhud, solskader, vil ha glød eller bare et raskt, effektivt produkt som holder det den lover, så er Alpha Beta® Exfoliating Body Treatment det ultimate produktet !

kr 1,095.00

Når øynene ser pigge ut ser hele ansiktet yngre ut og denne "eye perfector" booster opp hele øyeområdet.

Den gir et synlig forbedret resultat av den tynne øyehuden som blir jevnere, lysere og fastere. Du får raskt et piggere utseende med en uthvilt look.

kr 1,195.00

En mild men effektiv peeling som med den største forsiktighet løfter bort gamle, døde hudceller og gjør plass til ny frisk hud – uten å påvirke fuktbarrieren eller årsake irritasjon. Dette er mulig gjennom en unik sammensetning av tre effektive hydroxidsyrer ; pilebarkekstrakt, melkesyre, mandelsyre med hyaluronsyre som binder fukt og «plumper» opp, som er perfekt for personer med fuktfattig hud

kr 795.00

Fordeler:

  • Fukter huden, gir glød og myker opp fine linjer
  • Minimerer hevelse ved å effektivt fjerne væskeansamlinger rundt øynene
  • Stimulerer sirkulasjonen og minsker mørke ringer
  • Gir en avkjølende effekt for trøtte øyne
  • Virker styrkende på huden, minimerer rynker og fine linjer

Bruk: Påfør en liten mengde rundt hele øyepartiet. Bruk morgen og/eller kveld på rengjort hud.

15 ml

kr 745.00

Dr. Gross 3D Visible Plump + Repair Lip Treatment

Nytt kraftfullt leppeserum - plumper, forbedrer leppefargen og -konturene og reparer.

Et unikt og innovativt alternativ eller komplement til leppefillere som gir leppene et øyeblikkelig volum og fylde med en tredimensjonaleffekt, samtidig som den reparerer og gjennoppbygger tørr og sprukken hud.

Vi sier bare: WOW, WOW, WOW!

kr 1,195.00

En raskt absorberende øyeserum som forbedrer og behandler huden i øyepartiet i tre steg og 360˚ – gir fastere hud, øker fuktnivået samt reduserer rynker og kreppet hud. Kan også brukes på øyelokk og er perfekt å bruke som en øyeprimer før make up.

Brukes 1 gang / dag

15 ml

kr 295.00

Dr. Gross Alpha Beta Cleanser 60 ml

Alpha Beta® Pore Perfecting Cleansing Gel er en luksuriøs, lett skummende gel som rengjør huden effektivt uten å påvirke hudens naturlige fuktbarriere og pH-verdi. Denne geléen rengjør huden effektivt og forbereder den samtidig for påføring av Alpha Beta® Peels ved å senke hudens pH-verdi slik at syrenes effekt forbedres

kr 1,395.00

Neste nivå avansert kjemisk peel. Professional Grade er en avansert, aktiv linje med produkter som har en høyere konsentrasjon av ingredienser og som gir et effektivt målrettet resultat. Først ut er produktet Professional Grade Resurfacing Liquid Peel, en patentert tostegs-peel med en kraftfull formel som er utviklet etter grundige tester i Dr. Gross laboratorium.

kr 1,195.00

Behandle huden med Dr. Dennis Gross patenterte peelingsystem i to steg som gir umiddelbare synlige resultater på bare to minutter, uten å irritere huden. Huden eksfolieres, linjer og rynker minimeres, huden blir fastere, porene trekkes sammen og huden blir klar og myk. En peeling du kan bruke hver dag, året rundt. Anbefales for alle hudtyper, selv den mest sensitive.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.