Dr. Gross Alpha Beta Extra Strenght Formula Peel

Alpha Beta® Daily Face Peel Extra Strength får du også i praktiske engangsforpakninger. Hygienisk og ideelt ved reiser.

 • Påfør pads nr. 1 på tørr rengjort hud med sirkulerende bevegelser. La virke to minutter.

  Påfør pads nr. 2 på samme måte. Påfør deretter ditt ordinære serum evt. krem

Les merShow less
kr 1,295.00
På lager
Beskrivelse
 • Reduserer rynker og forebygger linjer og rynker

 • Forbedrer hudens fasthet og spenst

 • Forbedrer hudens struktur

 • Virker poresammentrekkende, motvirker akne og rosacea

 • Demper hyperpigmentering og jevner ut hudtonen

 • Gir huden glød, fuktighet og balanse

STEG 1 består av høyeffektive multifunksjonelle peelingpads som inneholder en patentert blanding av 5-6 ulike AHA-/BHA-syrer (avhengig av peel) i en unik blanding som passer alle hudtyper.

STEG 2 er etterfølgende pads som forsterker effekten og nøytraliserer syrene. Inneholder retinol, resveratrol, grønn te og Vitamin C & E som virker kollagenstimulerende og beskytter mot frie radikaler.

30-Pack

Les merShow less
Produktdetaljer
1810111525401
Sist vist
kr 1,295.00

Alpha Beta® Daily Face Peel Extra Strength får du også i praktiske engangsforpakninger. Hygienisk og ideelt ved reiser.

 • Påfør pads nr. 1 på tørr rengjort hud med sirkulerende bevegelser. La virke to minutter.

  Påfør pads nr. 2 på samme måte. Påfør deretter ditt ordinære serum evt. krem

16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,395.00

Professional Grade IPL Dark Spot Concentrated Serum er et banebrytende, prisvinnende serum som gir en jevnere hudtone og strålende hud. De effektive dråpene av serumet består av en kraftig cocktail med aktive ingredienser og er klinisk bevist å redusere forekomsten av f.eks. hyperpigmentering, aldersflekker og mørke flekker

kr 575.00

Alpha Beta® Pore Perfecting Cleansing Gel er en luksuriøs, lett skummende gel som rengjør huden effektivt uten å påvirke hudens naturlige fuktbarriere og pH-verdi. Denne geléen rengjør huden effektivt og forbereder den samtidig for påføring av Alpha Beta® Peels ved å senke hudens pH-verdi slik at syrenes effekt forbedres.

kr 175.00

Dr Dennis Gross har laget en skånsom ansiktsduk, Microfiber Face Cloth, en klut som effektivt hjelper til med å rengjøre huden, fjerne make up og smuss på hudoverflaten.  Denne myke ansiktsduken er perfekt å bruke sammen med Hyaluronic Meltaway Cleanser eller sammen med en annen favoritt-rens fra Dr Dennis Gross Skincare. 

kr 225.00

Dette er en 100% naturlig biologisk nedbrytbar biocellulosemaske fylt med C-vitamin (3-0 etylaskorbinsyre), kollagene aminosyrer og Dr Gross patenterte energikompleks. Denne profesjonelle intensivmasken reparerer hudbarrieren, virker umiddelbart fuktighetsgivende og tilfører øyeblikkelig glow.

kr 1,195.00

En raskt absorberende øyeserum som forbedrer og behandler huden i øyepartiet i tre steg og 360˚ – gir fastere hud, øker fuktnivået samt reduserer rynker og kreppet hud. Kan også brukes på øyelokk og er perfekt å bruke som en øyeprimer før make up.

Brukes 1 gang / dag

15 ml

kr 5,995.00

Dr. Gross Spectralite FaceWare Pro PINK kit

På bare 3 minutter om dagen kan du bygge kollagen og rense huden din med en LIMITED EDITION magenta FaceWare™ Pro.

Følg rutinen din med vår Intense Wrinkle Cream, Overnight Texture Renewal Peeling og bestselgende Triple Correction Eye Serum for færre synlig fine linjer og rynker Huden blir fastere og mer strålende.

kr 395.00

Hyaluronic Marine Lip Cushion er en allsidig leppekrem som intensivbehandler leppene og reparerer dem på dypet, fukter, beroliger, gir volum, reduserer vertikale leppelinjer, forsterker leppelinje og gir beskyttelse.

Perfekt å påføre som en dag- og nattkrem over leppene.

kr 995.00

Opplev en styrket, fuktighetsrik og jevnere hud allerede etter første bruk! Den multifunksjonelle, lette kremen er intensivt fuktighetsgivende samtidig som den fjerner døde hudceller og minimerer porer. Alpha Beta® Exfoliating Moisturizer er ladet med 7 høyeffektive Alpha Beta-syrer som sammen stimulerer cellefornyelsen, fjerner døde hudceller og etterlater plass for ny, fresh hud. 

kr 595.00

Beskyttende og korrigerende farget dagkrem med en fysikalsk solbeskyttelse. En glødgivende og korrigerende farget dagkrem som umiddelbart forvandler grå og livløs hud til strålende feilfri samtidig som den beskytter mot skadelige frie radikaler og UVA-/UVB-stråler med en bred fysikalsk beskyttelse på SPF 40

kr 995.00

Dr. Gross Hyaleronic Marine Booster

Tilfører og forsegler fukt fra hyaluronsyre og kokosnøttjuice dypt nede i huden for å gi maksimal fuktighet og en fastere, mykere og glattere hud. Kan brukes over hele ansiktet eller på deler hvor behovet er.

kr 595.00

Dr. Gross DRx Blemish Solutions Breakout Clearing Gel

Den siste banebrytende hudpleieinnovasjonen DRx Blemish Solutions Breakout Clearing Gel er en hurtigvirkende aknegel basert på en unik formel av salisylsyre kombinert med AHA, niacinamid og allehånde som motvirker akne, reduserer rødhet, regulerer talgproduksjonen, dyprenser og forfiner porene. og forhindrer fremtidig akne.

kr 1,895.00

Dr. Gross Alpha Beta Line-Kit

Oppnå målet med en perfekt hud for livet med våre 3-trinns Alpha Beta®-essensielle produkter drevet av en enestående blanding av AHA og BHA syrer for å rense, forebygge og hydrere for å avsløre hudens fantastiske glød.

kr 1,495.00

Dr. Gross Adv R & F Overnight Texture Renewal Peel

En høykonsentrert pro-peel for hjemmebruk som i et eneste steg minimerer rynker, gir spenst, jevner ut hudtonen og aktivt motvirker alderstegn. Fukter i dybden, gir huden fylde samt aktiverer hudens fornyelsesprosess mens du sover. Brukes ikke av gravide eller ammende.

Brukes ca 2–3 ganger / uke.

16x2 ml

kr 395.00

Dr. Gross All In-One Cleanser with Toner

En mild og effektiv 3-i-1 produkt som renser huden, fjerner makeup og innholder ansiktsvann. Rengjøringen er dyptvirkende og antibakteriell men inneholder også beroligende og fuktgivende ingredienser som bl.a. jojoba, druekjerneolje og grønn te. Disse ingrediensene gjør at rengjøringen passer til alle hudtyper også sensitiv og tørr hud

kr 595.00

Disse praktiske og lettanvendelige selvbruningsserviettene med lett eksfolierende effekt gir en naturlig solbrun farge innen 3-4 timer.

AHA-syrer eksfolierer og fjerner døde hudceller for en jevn solbrun farge uten flekker eller striper. Kraftfulle antioksidanter som vitamin A, C og E beskytter huden og motvirker alderstegn. Hyaluronsyre tilfører fuktighet suksessivt hele dagen.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.