colorWOW Dream Coat 200 ml

Dream Coat Supernatural Spray

Color Wows bestselgende produkt. Et fuktavstøtende produkt som reduserer frizz og gir umiddelbar glans. Passer alle hårtyper og holder i 3-4 vask. Kan brukes på Extension og keratinbehandlet hår.

Vegansk, Sulfatfritt, Parabenfritt, Glutenfritt, Cruelty Free

Anti-Frizz, Glans, Varmebesktyttende
Les merShow less
kr 399.00
På lager
Beskrivelse

1. Etter shamponering og balsam, håndkletørk håret lett.

2. Del håret inn i seksjoner. Spray godt og jevnt på fuktig hår. Ikke påfør andre stylingprodukter mens håret fortsatt er vått. Du kan gjøre dette etter du har fønet håret med Dream-Coat.

3. Krever føning for å aktiveres

4. For best resultat, bruk etter hver 3-4 shampoonering.

Aqua/Water, Dipropylene Glycol, Polysilicone-29, Silicone Quaternium-18, Glycerin, Trideceth-6, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Trideceth-12, Sodium Benzoate, Chlorphenesin, Potassium Benzoate, Disodium EDTA, Citric Acid FORMULA #703-2

Les merShow less
Produktdetaljer
2303101842777
Sist vist
kr 399.00

Dream Coat Supernatural Spray

Color Wows bestselgende produkt. Et fuktavstøtende produkt som reduserer frizz og gir umiddelbar glans. Passer alle hårtyper og holder i 3-4 vask. Kan brukes på Extension og keratinbehandlet hår.

Vegansk, Sulfatfritt, Parabenfritt, Glutenfritt, Cruelty Free

Anti-Frizz, Glans, Varmebesktyttende
16 andre produkter i samme kategori:
kr 345.00

colorWOW Color Security Conditioner Thick

Fargebevarende, fuktighetsgivende og næringsrik balsam for tykt og grovt hår. Beriket med tre ulike varmebeskyttende ingredienser. Serien som gir deg WOW-hår!

250 ml

kr 355.00

Xtra Large Bombshell Volumizer

En volumskum som ikke i inneholder ingredienser som normalt tørker ut håret, som for eksempel salter og alkohol. Inneholder en innovativ formula som gir vektløst volum som holder lenge. Inneholder varmebeskyttelse.

Parabenfritt, Cruelty Free, Alkohol fri

Volum/Fylde

kr 355.00

One-minute Transformation Styling Cream

Hurtigvirkende antifriss-krem. Fuktighetsgivende og gir en blank finish uten å tynge ned. Gir ingen fet produktfølelse eller produktoppbygging i håret. 

kr 345.00

Raise the Root 

Skaper volum og fylde som holder hele dagen. Blir ikke stivt eller klissete og gulner ikke ned fargen på håret. Kan brukes både i vått og tørt hår. 

1. Spray på fuktig eller tørt hår, konsentrer deg ved røttene.

2. Style tter ønske.

3. Bruk hårføner med varme for varige resultater.

kr 355.00

colorWOW Cult Favorite Hairspray

En fleksibel hårspray med godt hold og kontroll. Blir ikke stiv og kleber ikke. Bygger seg ikke opp på håret og kan børstes ut. Gir fantastisk glans. Inneholder uv-beskyttelse, varmebeskyttelse og beskyttelse mot luftfuktighet.

295 ml

kr 355.00

colorWOW Style On Steroids

For alle hårtyper, men spesielt fargebehandlet hår. Varmebeskyttende teksturspray med gjennomskinnelige fuktighetsgivende elastomerer, så den ikke etterlater hvite kalkrester, dehydrerer håret eller "limer" håret sammen når du bruker stylingverktøy.

262 ml

kr 345.00

colorWOW Color Security Shampoo

En rikt skummende  formel for alle hårtyper. I motsetning til de fleste sjampoer, skylles hver ingrediens av for optimal hår- og hodebunnshelse. Inneholder ingen ingredienser som kan tynge håret ned, matte det eller forårsake irritasjon i hodebunnen el

250 ml

kr 355.00
Dream Cocktail Kale-infused
Styrkende treatment for skadet hår. Inneholder svovelrik sjøgrønnkål, proteinbaserte aminosyrer og B-vitaminer som hjelper til med å styrke håret og reduserer splittede tupper etter bare 1 gangs bruk.
kr 355.00
Speed Dry Blow Out Spray
Spray som forkorter føntiden med 30%. Inneholder varmebeskyttelse, og er fuktighetsgivende, samt styrker håret.
1. Etter shamponering og balsam, håndkletørk håret lett.
2. Spray generøst med Speed Dry og kam igjennom.
3. Påfør andre stylingprodukter du ønsker å bruke, så føn som vanlig.
kr 415.00

colorWOW Extra Mist-ical Shine Spray

Denne lette glansmisten har en formula som er basert på blomster som gjør om UV-lyset til intense farger. Gir utrolig glans til fargebehandlet hår, og inneholder varmebeskyttelse.

162 ml

kr 345.00

colorWOW Color Security Conditioner Fine

Fargebevarende, superlett og fuktighetsgivende balsam for tynt til normalt hår. Motvirker statiske hår og gir deg silkemykt og glansfullt hår. Beriket med tre ulike varmebeskyttende ingredienser. Serien som gir deg WOW-hår!

250 ml

kr 419.00

Dream Coat Curly

Color Wows bestselgende produkt for krøllete hår. En ultralett spray som definerer og gir spenst til krøllene uten å gi produktfølelse. Gir både glans og en frizzfritt resultat. Fordi den ikke inneholder alkohol, tørker den ikke ut håret, men gir fuktighet uten å tynge ned håret.

kr 399.00

colorWOW Dream Coat Extra Strenght

Kraftig, ultrafuktende, anti-frizzbehandling som holder tørt/dehydrert hår og krøllete/krøllete hår glassaktig glatt, rett og frizzbestandig gjennom 3-4 vask.

 Banebrytende, ekstra kraftig anti-frizzknologi

kr 345.00

colorWOW Color Control Blue Toning Foam

Color Control Purple Foam: pigmentert stylingskum for blonde hår som nøytraliserer uønskede gule nyanser.
Color Control Blue Foam: pigmentert stylingskum for brunetter som nøytraliserer uønskede oransje nyanser.
Kan brukes i vått og tørt hår.

200 ml

kr 355.00

colorWOW Dream Cocktail Coconut-Infused

Fuktighetsgivende treatment for matt og tørt hår. Behandlingen retter ut, mykgjør, gir håret næring og gir umiddelbar mykere følelse. Inneholder varmebeskyttelse. 

kr 579.00

Money Masque

Chris Appletons treatment for luksuriøst og sunt hår. Vektløs formula som absorberer umiddelbart. Bygger seg ikke opp i håret, og blir ikke sticky. Masken trenger dypt inn for å styrke, reparere og fornye smidigheten. Inneholder varmebeskyttelse.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.