Olaplex No 4D Dry Shampoo

Olaplex No 4D Dry Shampoo

Olaplex No.4D Clean Volume Detox Dry Shampoo er en innovativ, volumgivende tørrsjampo med milde ingredienser som gir en sunn hodebunn. Absorberer oljer og fjerner umiddelbart uønsket lukt, samtidig som den skaper følelsen av nyvasket hår uten å gi produktfølelse eller å tynge ned håret.

Les merShow less
kr 359.00
På lager
Beskrivelse

Med sin unike formel beskytter den håret mot urenheter og forurensing, samtidig som den styrker med patentert Olaplex Bond Building Technology (tm). Sammensetningen av ingredienser bidrar til å opprettholde en frisk og sunn hodebunn mellom vask. Den gir umiddelbart et resultat med en følelse av mykt, skinnende og nyvasket hår.

Rist flasken godt. Hold flasken ca 20com unna og spray gjennom håret, med fokus på hodebunnen. Vent 30 sekunder og massér deretter produktet inn med fingrene.

Butane, Propane, Alcohol Denat., Aluminum Starch Octenylsuccinate, Isobutane,Parfum/Fragrance, Bentonite, Zeolite, Aqua/Water/Eau, Oryza Sativa Starch, Distearyldimonium Chloride, Maltodextrin, Cetrimonium Chloride, Nephelium Lappaceum Seed Extract, Citric Acid, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Citral, Linalool, Citronellol, Limonene, Hexyl Cinnamal

Les merShow less
Produktdetaljer
2302101928285
Sist vist
kr 359.00

Olaplex No 4D Dry Shampoo

Olaplex No.4D Clean Volume Detox Dry Shampoo er en innovativ, volumgivende tørrsjampo med milde ingredienser som gir en sunn hodebunn. Absorberer oljer og fjerner umiddelbart uønsket lukt, samtidig som den skaper følelsen av nyvasket hår uten å gi produktfølelse eller å tynge ned håret.

13 andre produkter i samme kategori:
kr 369.00

Olaplex NO. 7 Bonding Oil 30ml

OLAPLEX har revolusjonert en hel industri med sin banebrytende og patenterte teknologi.

Olaplex No.7 er en sterkt konsentrert og vektløs reparativ stylingolje.

Gir glans, mykhet og fremhever fargen dramatisk.


Minimerer flyvehår og frizz. Gir varmebeskyttelse på opptil 230 °C.

kr 399.00

Olaplex No 5 Bond Maintenance Conditioner

Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner er en pleiende balsam formulert med Olaplex Bond Building kjemi. Balsamen gjenoppretter, styrker og gir fuktighet til håret uten å tynge. Eliminerer skader og frizz for sterkt, sunt og blankt hår. For alle hårtyper. Produktet er Colorsafe og vegansk, samt fri for gluten. 

kr 369.00

Olaplex No 9 Bond Protector Nourishing Hair Serum

Bond Protector Nourishing Stylingserum er et beskyttende antioksidant-styling-serum som hjelper håret med å holde formen og skyve bort skader fra frie radikaler. Forurenset luft sammen med frie radikaler skader både ytre og indre del av håret.

kr 362.00

No. 0 Intensive Bond Building Hair Treatment er Olaplex' salong-inspirerte kur som primer håret for dypere reparasjon, gjenoppbygger linkene, styrker og beskytter hårets integritet. Bruk som det første steget i et to-dels system med No. 3 Hair Perfectorfor å styrke og reparere alle typer av skadet hår.

kr 369.00

Olaplex No 6 Bond Smoother

PATENTERT TEKNOLOGI
Bevist teknologi som reparerer og styrker alle hårtyper. Formulert med Olaplex patenterte aktive og reparative ingrendienser.

HVA DEN ER:
OLAPLEX NO6 er en leave-in reparativ stylingcreme som eliminerer frizz, hydrerer & beskytter alle hårtyper.

kr 336.00

Olaplex Hair Perfector No. 3 er en pleiende og nærende behandling til hjemmebruk som styrke håret. Behandlingen kan brukes fra 1-3 ganger i uken, avhengig av hårkvaliteten. Produktet er vegansk og inneholder ikke gluten. 

kr 369.00

Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo er en pleiende shampoo formulert med Olaplex Bond Building kjemi. Shampooen gjenoppretter intern styrke og gir fuktighet samt glans til håret. For alle hårtyper. Shampooen er Colorsafe og vegansk, samt fri for gluten.

kr 347.00

No. 4-P Bond Maintenance Purple Shampoo inneholder en fargekorrigerende formel for blondt, bleket og grått hår. Sølvshampooen renser skånsomt, gir fuktighet og reparerer, samtidig som den fjerner uønskede gyldne nyanser i håret.

Fin å bruke på tonehøyde 7 og over. Shampooen inneholder ikke mye blått, så den er best å bruke på gule toner, ikke orange toner.

kr 369.00

Olaplex No 5P Blonde Enhancer Toning Conditioner

Styrker, mykgjør og reduserer gyldne toner til blondt og grått hår. 

Mikrofine pigmenter når inn til porøse områder der lillashampoo ikke når inn og forsegler inn hi-def refleksjon. Med Olaplex Bond Building Technology styrker den håret fra rot til spiss. 

Gjenoppretter fukt, nærer og flokeløser uten å tynge.

kr 369.00

Olaplex No. 8 Bond Intense Moisture Mask er en vektløs maske som virker dypt inn i håret. Med den patenterte Olaplex Bond Building Technology, gir denne høyt konsentrerte og reparative masken glans og fylde med intens fuktighet for å behandle og mykgjøre skadet hår.

Style som ønsket, bruk gjerne No. 6 og/eller No. 7 før varmestyling for beskyttelse og et frizzfritt resultat.

kr 799.00

Olaplex Lashbond Building Serum 4,5 ml

Med et enkelt sveip gir OLAPLEX LASHBOND™ Building Serum deg de beste forutsetningene for fyldigere, lenger og sterkere øyevipper med maksimalt volum.

kr 369.00

Olaplex Volumizing Blow Dry Mist

Volumizing Blow Dry mist er en multifunksjonell volumspray som gir alle frisyrer et løft. Den inneholder kraftfulle ingredienser som reparerer, beskytter og styrker håret - samtidig som den gir et langvarig resultat. Passer alle stylingrutiner og gir et mykt, glansfullt og sunt hår ved føning. 

kr 369.00

Olaplex No 4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo

HVA ER DET

En avansert rensende shampoo med vårt eksklusive "broadspectrum

clarifying system", som gir en kraftfull dyprens som

fjerner oppbygging av produktrester og urenheter.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.