Dr. Gross Hyaluronic Marine Hydrating modeling mask

1810111455798

Nytt produk

Ultraeffektiv peel-off mask som umiddelbart gir en intensiv fuktighetsboost. En tostegs-behandling med gel + pulver som gir en modellerende, transformerende ansiktsmaske som gir intensiv og langvarig fukt til huden. Denne profesjonelle masken er en avkjølende og dypt fuktighetsgivende behandling som gir deg umiddelbar glød og plumper opp huden etter første bruk.

Flere detaljer

695,00 krinkl. mva.

På lager

- +

 
Mer info

Når denne masken forvandles ved at den blandes skjer en kjølende kjemisk reaksjon slik at huden din forvandles til en fuktighetsrik, fast og strålende hud.

Etter en behandling forbedres tørrhetslinjer og porer, huden oppleves umiddelbart fastere, smidigere og mer strålende. Løft enkelt bort masken og se forskjellen bare etter én gang. Passer alle hudtyper.

Bruk:

Bland Hyaluronic Cushion Gel (steg 1) med det aktiverende pudderet (steg 2) i medfølgende skål. Bruk den medfølgende spatelen for å blande produktene og påfør deretter umiddelbart masken i et tykt, jevnt lag på ren, tørr hud. Begynn å påføre masken nedenfra og jobb i oppadgående strøk. Unngå å komme for nært øyeområdet. Masken blir lettere å fjerne om den er tykk og kantene påføres jevnt og tykt. Masken "setter seg" innen 5-7 minutter og bør virke i opptil maks 12-15 minutter for maksimal fuktighet. Fjern peel-off masken ved å løfte den av og tørke bort eventuell overflødig produkt med en fuktet bomullspad. Ikke vask eller skyll huden etterpå. Påfør passende serum og/eller fuktighetskrem fra Dr. Dennis Gross hudpleie.