Adia Trousers 7/8 Denim

Adia Trousers 7/8 Denim

Les merShow less
Salg
kr 239.70 kr 799.00
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

AD1022 Light Denim Blue

Les merShow less
Produktdetaljer
2104171753676
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 849.00

ADIA Milan 144 White

Kule, ankellange jeans med høy, komfortabel midje. Jeansene er laget av en lekker bomullsblanding med stretch, og de har en formet, tett passform som omslutter kroppens kurver perfekt.

Bruk dem med en kort jakke og ballerina.

Stilen heter Milan og er laget av 80% bomull, 18% polyester og 2% elastan. Passformen er 'Shaped'.

kr 500.00 kr 1,499.00

Adia Jacket M / Nitter

Fet denimjakke med lange ermer, metalknapper hele veien ned foran og en fin knapplukking ved halsen. Jakken er laget i den beste bomullskvalitet med stretch, har en avslappet passform og et rått uttrykk med masser av nitter.

Bruk den som overgangs- og sommerjakke for å gi ethvert antrekk en tøff toutch.

kr 499.00

Adia Blouse 3002

Nydelig bluse i slipsfarge med korte vingearmer og en rund hals. Blusen har en avslappet passform som faller superfin nedover kroppen, og den er laget i en deilig viskosekvalitet som er myk og behagelig å ha på.

Bruk den med en tettsittende bunn for å skape en fin balanse.

kr 899.00

Adia Kylah Cardigan

Nydelig cardigan i strikket kvalitet og vakkert design i nøytrale nyanser med de fineste mønstrene. Cardiganen har lange ermer og rund hals med liten lukking kl. Modellen har en avslappet passform og et åpent design, og den er laget av bomull og viskose.

Bruk den som et klassisk og stilig element til hverdagsantrekket ditt.

kr 699.00

Adia Knit Pullover

Skjøn pullover i strikket kvalitet med en rund hals og lange ermer, som sitter løst ved overarmene. Pulloveren har en avslappet, løs passform, et flott hullmønster og er laget i en deilig bløt viskosekvalitet med lurex i, som gir en flott effekt.

Bruk den med en tettsittende underdel for et harmonisk uttrykk.

kr 1,199.00

ADIA ADelga

Kjole eller jakke/Kaftan? Med eller uten belte?

Lommer i sidene. 

Du velger. 

kr 1,599.00

Pont Neuf Egina

Denne ermeløse cardiganen fra Pont Neuf Black er et dristig og moderne tillegg til enhver garderobe. Designet med en unik snøredetaljer foran som gir en justerbar passform og legger til en kant til den klassiske sorten. Den asymmetriske falden og det strukturerte stoffet skaper et slående og stilig uttrykk.

kr 999.00

ADIA Alena Long Car -

Nydelig og lang cardigan med lange ermer og vakker drapering foran. Den har et mønstret design i mørke og lekre høstnyanser. Cardiganen er laget av den fineste ullblandingen og har en flatterende, rett passform.

Bruk den over et par skinny jeans og en turtleneck-genser for en elegant høstlook..

kr 999.00

Adia Metta Dr

Superkul denimkjole med lange ermer, rund hals og metallknapper helt ned foran. Stilen har elastiske detaljer både ved ermeåpninger og i halsen. Kjolen er laget av en ren bomullskvalitet, og den har en feminin, utsvingt passform.

kr 899.00

Adia Stine Dress

Nydelig kjole med ¾-lange ermer og rund hals med et lite nøkkelhull foran. Den har et stripete design i de lyse, sorbetnyansene og elastiske detaljer. Den er laget av en fantastisk viskosekvalitet og har en luftig og utsvingt passform.

De vakre fargene er perfekte for vårens delikate lys.

kr 899.00

Adia Esta Cardigan

Denne åpne cardiganen i en livlig solgul nyanse er et strålende tillegg til enhver vår- eller sommergarderobe. Den lette strikken er perfekt for kjølige morgener eller kveldsbris og er designet med en avslappet passform som gir et uformelt, men stilig utseende. De lange ermene og de myke ribbekantene sørger for komfort, mens de store frontlommene gir et praktisk preg.

kr 799.00

ADIA Jeans Rome 7-165

Flotte jeans i en fin bomullsblanding med stretch som understreker den figursydde, tette passformen. Jeansene har høy midje med bred linning som gjør dem ekstremt behagelige å ha på. Tre knapper er plassert over hverandre foran.

Jeansene er laget av 80 % bomull, 18 % polyetylen og 2 % elastan. Passformen er 'Shaped - fitted' og innerbenet er 76 cm.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.