ADIA Skrikket jakke

ADIA Lang tynn strikke jakke med lommer. 50%Viscose, 50% Acryl

Les merShow less
kr 799.00
Farge
Størrelse
Siste varer på lager
Produktdetaljer
200429115523
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 500.00 kr 1,499.00

Adia Jacket M / Nitter

Fet denimjakke med lange ermer, metalknapper hele veien ned foran og en fin knapplukking ved halsen. Jakken er laget i den beste bomullskvalitet med stretch, har en avslappet passform og et rått uttrykk med masser av nitter.

Bruk den som overgangs- og sommerjakke for å gi ethvert antrekk en tøff toutch.

kr 799.00

ADIA Milan 154 White

Fantastiske jeans i en fantastisk bomullsblanding med stretch for optimal passform. De har en klassisk passform og er slanke i bena, noe som gjør dem både stilige og komfortable. Et par utrolige jeans er et must i enhver garderobe, og Adias jeans får generelt ros for sin flotte kvalitet og passform.

kr 999.00

Adia Shirt 3019

Fet skjorte i rå denimlook med korte ermer, klassisk skjortekrage og glidelås i metall foran. Skjorten er laget av en fantastisk bomullsblanding med stretch, og den har en avslappet passform.

Skjorten kan enten brukes som en lang skjorte for matchende jeans eller som en kort kjole med strømpebukser under.

kr 799.00

ADIA Jeans Rome 7-166

Flotte jeans i en fin bomullsblanding med stretch som understreker den figursydde, tette passformen. Jeansene har høy midje med bred linning som gjør dem ekstremt behagelige å ha på. Tre knapper er plassert over hverandre foran.

kr 699.00

Adia Kabbi

Vakker, strikket genser i solid og elegant design med lange ermer, myk V-hals. Genseren har en avslappet og behagelig passform, og den er laget av en deilig viskoseblanding som føles deilig å ta på.

Perfekt som base i garderoben med sitt klassiske og tidløse uttrykk. Kan med fordel brukes til både bukser, jeans og skjørt.

kr 749.00

ADIA Azar Dr

Elegant kjole i strikket kvalitet med turtleneck og lange ermer. Kjolen har et fint, ensfarget design og et stilig utseende. Den er laget av en behagelig viskoseblanding som føles myk mot huden, og den har en rett passform.

Definer midjen din med et smalt skinnbelte og legg til et par høyhælte støvler og en blazer.

kr 599.00

ADIA Skirt Black

Flott, klassisk skjørt fra Adia i en lekker viskoseblanding med stretch for en perfekt passform.

 Skjørtet går til omkring kneet og har to glidelåser, som gir en tøff twist.


kr 999.00

ADIA Alena Long Car -

Nydelig og lang cardigan med lange ermer og vakker drapering foran. Den har et mønstret design i mørke og lekre høstnyanser. Cardiganen er laget av den fineste ullblandingen og har en flatterende, rett passform.

Bruk den over et par skinny jeans og en turtleneck-genser for en elegant høstlook..

kr 599.00

Adia Sylvia

Vakker genser i strikket kvalitet med ¾-lange ermer og rund hals. Den har et klassisk, ensfarget design, som gjør det enkelt å style til enhver anledning. Genseren er laget av en fin og myk viskoseblanding og har en avslappet passform.

Den allsidige designen gjør den ideell for både jeans, bukser og skjørt.

kr 649.00

Adia Eina Sweather

Denne moderne strikketoppen er laget med en klassisk passform og en minimalistisk stemning, og presenterer en tidløs estetikk. Med subtil tekstur og diskret utsmykning som en bred ribbet kant og mansjetter og en elegant båthals, tilbyr den den perfekte blandingen av komfort og raffinement.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.