ADIA Top

ADIA Top 100% Viscose

Les merShow less
kr 499.00
Farge
Størrelse
Siste varer på lager
Produktdetaljer
2004291429214
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 599.00

ADIA Skirt Black

Flott, klassisk skjørt fra Adia i en lekker viskoseblanding med stretch for en perfekt passform.

 Skjørtet går til omkring kneet og har to glidelåser, som gir en tøff twist.


kr 349.50 kr 699.00

Adia Lavon Shirt

Søt skjorte med korte ermer, knappelukking hele veien ned foran og klassisk, stripete design med de fineste, broderte detaljer ved ermene. Skjorten har en fin og avslappet passform som sitter flatterende på kroppen, og den er laget i den deiligste, rene bomullskvaliteten.

kr 599.00

Adia Sylvia

Vakker genser i strikket kvalitet med ¾-lange ermer og rund hals. Den har et klassisk, ensfarget design, som gjør det enkelt å style til enhver anledning. Genseren er laget av en fin og myk viskoseblanding og har en avslappet passform.

Den allsidige designen gjør den ideell for både jeans, bukser og skjørt.

kr 899.00

ADIA Jacket ADComo

Kul jakke i flott denimkvalitet med lange ermer og knappelukking hele veien ned foran. Den har et nydelig design i den klassiske, velkjente blåfargen. Stilen er laget av den absolutt beste bomullsblandingen med litt stretch og har en casual passform.

kr 799.00

ADIA Jeans Rome 7-165

Flotte jeans i en fin bomullsblanding med stretch som understreker den figursydde, tette passformen. Jeansene har høy midje med bred linning som gjør dem ekstremt behagelige å ha på. Tre knapper er plassert over hverandre foran.

Jeansene er laget av 80 % bomull, 18 % polyetylen og 2 % elastan. Passformen er 'Shaped - fitted' og innerbenet er 76 cm.

kr 1,199.00

ADIA ADelga

Kjole eller jakke/Kaftan? Med eller uten belte?

Lommer i sidene. 

Du velger. 

kr 799.00

Trekk oppmerksomheten med denne fargerike kimonoen, som kombinerer rosa og oransje nyanser i et iøynefallende mønster. Denne kimonoen er det perfekte lagdelte plagget for garderoben din, med sitt lette stoff og flytende design som enkelt kan styles over figursydd kjoler eller en enkel topp og jeans.

kr 899.00

Adia Eia Tr

Disse livlige og fargerike buksene fra ADIA er det perfekte valget for den mote-forward kvinnen som tør å skille seg ut. Utsmykket med et slående paisleymønster i en palett av gule og grønne nyanser, lover de å lysne opp enhver dag. Designet med brede ben og høy midje sikrer en flatterende silhuett og komfort hele dagen. Buksen har praktiske lommer.

kr 899.00

Adia Dress Spring Pink

Vakker kjole med ¾-lange ermer, en fin V-hals og en vakker, trykt design i vakre, lyse vårfarger. Kjolen har en avslappet, feminin passform og er laget i en ren, eksklusiv viskosekvalitet som føles behagelig å ha på seg.

Bruk den med et par sprø, hvite joggesko for et friskt utseende.

kr 799.00

ADIA Dress 3404 Black

Kjole med ¾-lange ermer og en rund hals.

Kjolen har en god, løs passform og er laget i en blanding av bomull og modal med masser stretch.

Modellen er ensfarvet og har to ’øyner’ foran med et bindebånd ved.

Bruk kjolen med et par ballerinaer for et klassisk hverdagslook.

kr 999.00

Adia Ehi Dress

Denne kjolen er en visuell fryd med sitt livlige mønster av blomster i nyanser av lilla og grønt mot en lys bakgrunn. Kjolen har sidelommer og snittet er moderne og avslappet med hele ermer, en subtil knappestolpe og et delikat knytebelte som fremhever midjen. Den midilange silhuetten gjør denne kjolen perfekt for både formelle og uformelle anledninger.

kr 699.00

Adia Eileen

Denne elegant designede blusen utstråler minimalistisk sjarm med sine rene linjer og subtile tekstur. Det er en moderne variant av klassisk strikkeplagg, med turtleneck og trekvart ermer for en balansert silhuett. Den skreddersydde passformen fremhever figuren subtilt, men likevel flatterende.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.