Hudpleie & Kosmetikk 

 • Zoya Hotlips
  Zoya Hotlips

  En revolusjonerende kombinasjon av leppefarge + terapi i ett enkelt produkt. Zoya Hot Lips Lip Gloss påføres som silke og har en søt duft og smak. Alle Zoya Hot Lips farger er fri for parabener.

 • AustralianGold
  AustralianGold
 • Nilens Jord
  Nilens Jord
 • St. Tropez
  St. Tropez

  St. Tropez er verdens ledende produsent av selvbruningsprodukter – hvert minutt utføres det en St. Tropez spraytan, og hvert femtende sekund blir det solgt et St. Tropez-produkt.

  St.Tropez er cruelty free, ikke testet på dyr og er vegansk. Vi har en rekke produkter som passer til enhver hudtone, hudtype, skjønnhetsregime eller livsstil- alt  fra en hverdags glød, til en dyp brunfarge for en spesiell anledning. St. Tropez var en av de første på markedet innen selvbruning, og vi presser alltid grensene for å forbedre selvbruningsopplevelsen din. Våre produkter er beriket med grønne pigmenter som motvirker oransjeskjær og

 • Michel Design Works
  Michel Design Works

  Siden 1987 har Michel Design Works laget premium produkter som er en fantastisk blanding av mote og funksjon. Fra vakkert duftende håndsåper til myke, trelags servietter, hver gjennomtenkt utformet gjenstand er ferdig i fargerike, intrikate design inspirert av vintagekunst. Disse tilbudene er populære som gaver og perfekt for daglig bruk, og gir et snev av oppnåelig luksus til ethvert hjem.

 • Castelbel Porto
  Castelbel Porto

  Castelbel Porto har såper, lotioner, kremer osv i ypperste kvalitet med deilige dufter.

  De er innpakket på en fantastisk vakker og eksklusiv måte! 

  Flotte gaver om man vil gi litt ekstra <3

 • Guinot
  Guinot

  Guinot gir deg en komplett plantebasert hudpleieserie som kombinerer de beste råvarene fra naturen med høyteknologisk vitenskap. Målet er å tilby de beste produktene med effektive aktive ingredienser i optimale konsentrasjoner.

  Som en pionér innenfor anti-ageing forskning bruker Guinot aktive ingredienser som er mer effektive og som gir spektakulære resultater for huden. Som en del av dette var Guinots laboratorium det første i verden til å inkorporere det legendariske Cellular Life Complex i kremer. Cellular Life Complex består av 56 aktive biologiske ingredienser som virker unikt cellefornyende og gjenoppbyggende på huden. Det blir også brukt på sykehus for å gjenskape ny hud og behandle pasienter med bl.a. alvorlige brannskader. Age Logic-linjen kan i tillegg takke sin celle- regenererende evne til ATP; et biologisk molekyl som tilfører energi og booster cellene som ikke lenger er like aktive.

  Utvalget er bredt  - i tillegg til å ha produkter til alle hudtyper og problemområder finnes også egne linjer for kropp, sol og menn. De milde produktene innbyr til en sanselig nytelse og velvære med fantastiske konsistenser og dufter.

per side
Viser 10 - 18 av 649 varer
Viser 10 - 18 av 649 varer

Nylig viste produkter.

inge produkter