RobyNails Keratin Nutrition 14836

1908181747461

Nytt produk

Det er en nærende og styrkende behandling av negler med hydrolysert keratin, et proteinelement som er viktig for å forbedre neglestrukturen og øke hydratiseringen og elastisiteten. I form av geleserum i en penselflaske påføres Keratin Nutrition daglig på den naturlige tørre neglen og trenger inn i løpet av noen få sekunder uten å etterlate fete rester.

Mengde: 10 ml

Flere detaljer

189,00 krinkl. mva.

På lager

- +

 
Mer info

Formel med keratin og andre viktige aktive ingredienser:

• Soyaprotein, en naturlig ingrediens med fuktighetsgivende og vitaliserende egenskaper

• Fysiogenil, en natrium-, magnesium- og sinkforbindelse med remineraliseringsfunksjon

• Ginkgo Biloba, naturlig ekstrakt med kosmetiske egenskaper mot aldring og antistress

En regelmessig bruk av Keratin-ernæring nærer, styrker og regenererer negleplaten, stimulerer vekst som forhindrer flising og brudd.

Anbefales for lett å bryte sprø negler som har en tendens til å skalle av hovedsakelig på spissområdet.

Pensle over rene, tørre naturlige negler, påfør på all neglflate og fri kant. Vent noen sekunder på tørking og produktabsorpsjon.

I løpet av den første behandlingsuken skal du gjenta mange ganger daglig. Fortsett deretter med en daglig påføring, helst om kvelden, for best opptak på nattetid. Etter en måned vil bruksresultatene være veldig tydelige.

Ved første fase foreslås Keratin-ernæringspåføring over naturlig spiker uten polish eller gel. I løpet av vedlikeholdsperioden kan Keratin-ernæring også brukes når du bruker neglelakk eller gel. Regelmessig påføring er veldig nyttig i vekstområdet og under neglefri kant.