Pont Neuf Turid 8083 Top

Pont Neuf Turid 8083 Top

Les merShow less
kr 1,099.00
Ikke på lager
Beskrivelse

100% Viscose

Les merShow less
Produktdetaljer
201125131440
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,299.00

Pont Neuf Bianco 2186

Vakker kjole med ¾ lange ermer og rund hals. Kjolen har et fint sirkulært trykk i mørke farger, og den har svarte markeringer på sidene for en slankende effekt. Stilen har en feminin, formet passform, og den er laget av en fantastisk viskoseblanding.

kr 499.00

Pont Neuf Ann

Kort skjørt med elastisk midje og fin, flatterende passform. Modellen er tettsittende i en myk og behagelig viskosekvalitet.

Den kortere versjonen av et klassisk blyantskjørt som er perfekt for både kontorbruk eller bare hverdagsliv. Passformen og den vakre knelengden sørger for en vakker silhuett.

kr 1,199.00

Pont Neuf Caya

Denne tunikaen fra Pont Neuf er et strålende tillegg til garderoben din, og blander en dyp nyanse med en luftig og komfortabel passform. Designet med rund hals og trekvart ermer, er denne tunikaen både praktisk og flatterende. Den rene linjen og de søte detaljene gir den et moderne preg.

kr 1,799.00

Pont Neuf Efin

Denne åpne cardiganen fra Pont Neuf Black er et ideelt tillegg til enhver garderobe. Den draperte fronten og de løse ermene gir en avslappet og flytende look som er både komfortabel og elegant. Den lette og pustende stoffkvaliteten gjør den perfekt for lagdeling, og dens nøytrale design gjør den lett å matche med ethvert antrekk.

kr 1,499.00

Pont Neuf Carine V2287

Vakker kjole med ¾-lange ermer og smakfull hals. Kjolen har sidelommer og sidespalter og en tofarget, grafisk og unik design. Den er laget av en eksklusiv rayonblanding, og den har en A-formet passform.

Style kjolen med loafers eller med høye hæler og elegant tilbehør.

kr 899.00

Pont Neuf Sigge

Nydelig cardigan med ensfarget og delvis gjennomsiktig design for en kul look. Den har lange ermer og draperer fint nedover kroppen. Cardiganen er laget av en fantastisk silkeblanding og har en oversized passform.

kr 1,399.00

Pont Neuf Rain Poncho

Vakker jakke med hette, lange ermer og V-hals med knapper på brystet. Den har en stor lomme foran og et lekkert design i forskjellige lyse farger. Jakken er laget av en slitesterk og ren polyesterkvalitet og har en A-formet passform.

kr 1,399.00

Pont Neuf Sammy 2293.2740

Denne kjolen fra Pont Neuf er en herlig blanding av komfort og stil, perfekt for enhver anledning. Mønsteret skaper en livlig kontrast, mens den løse passformen og det lette stoffet gir ultimat komfort. Kragen og knappelukkingen gir et klassisk preg.

kr 1,299.00

Pont Neuf Kitty V2514

En Pont Neuf kjære kjole - pusekjolen. Modellen har ¾-ermer og en feminin, avslappet a-form passform. Kjolen er laget i en myk og tøybar viskosekvalitet. Den runde halsen, den knelange lengden og det klassiske A-snittet gjør kjolen perfekt for enhver anledning.

kr 500.00 kr 999.00

Pont Neuf Harriet 23

Vakker kjole med rund hals, ¾-lange trompetermer og sidelommer. Kjolen har en feminin silhuett og en ensfarget design. Den har en A-formet og løs passform, og den er laget av en deilig og pustende linkvalitet.

Den fantastiske kjolen er perfekt for spesielle anledninger med et par høyhælte sandaler.

kr 899.00

Pont Neuf Liv

Bukser med bred elastisk linning som gir en behagelig passform. Modellen er litt stram i passformen og er laget i en tung Milano-jersey.
Buksen er ideell for enhver anledning. Bruk dem med en skjorte eller tunika for å skape et moderne utseende.

kr 1,999.00

Pont Neuf Laya

Fin vest med glidelås foran og fin hette. Den har sidelommer og en ensfarget design med kule kunstskinndetaljer. Vesten er laget av en fantastisk ullblanding, og den har en avslappet og komfortabel passform.

De forskjellige strukturene gir et trendy utseende som er perfekt for høsten.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.