Pont Neuf Felina 8151 Top

Pont Neuf Felina 8151 Top

Les merShow less
kr 799.00
Farge
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

95% Viscose, 5% Elastane

Les merShow less
Produktdetaljer
2011251242363
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,299.00

Pont Neuf Elena

Disse komfortable og stilige buksene fra Pont Neuf Black er et must-have i enhver garderobe. Designet med en avslappet passform, har de en delikat knappelukking i midjen som gir et moderne preg. Det elastiske materialet sikrer en perfekt passform og full bevegelsesfrihet.

kr 1,599.00

Pont Neuf Dafny

Knelang jakke med lange ermer og glidelås foran. Den har sidelommer og et unikt og stilig ensfarget design. Jakken er laget av en fantastisk polyesterkvalitet med stretch, og den har en rett og flatterende passform.

kr 1,399.00

Pont Neuf Rain Poncho

Vakker jakke med hette, lange ermer og V-hals med knapper på brystet. Den har en stor lomme foran og et lekkert design i forskjellige lyse farger. Jakken er laget av en slitesterk og ren polyesterkvalitet og har en A-formet passform.

kr 729.00

Tettsittende leggings fra Pont Neuf i en kraftig kvalitet, der gjør dem behagelig å ha på. Det er ingen lommer eller glidelås, så disse leggings etterlater et ensartet uttrykk

Leggings blev for alvor et element i motebildet i 90’erne, og siden har de ikke sluppet taket. Forskjellen er, at de i dag brukes mer stilfullt, og de er nærmest unnværlige, da de både er praktiske og kledelige.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sanni

Forvandle utseendet ditt med denne iøynefallende blusen. Dens rike fargepalett og dristige mønster gir et snev av kunstnerisk stil til utseendet ditt. Designet på blusen er perfekt for å skape en følelse av drama og eleganse, mens den myke viskoseblandingen sørger for komfort hele dagen.

kr 500.00 kr 999.00

Pont Neuf Harriet 23

Vakker kjole med rund hals, ¾-lange trompetermer og sidelommer. Kjolen har en feminin silhuett og en ensfarget design. Den har en A-formet og løs passform, og den er laget av en deilig og pustende linkvalitet.

Den fantastiske kjolen er perfekt for spesielle anledninger med et par høyhælte sandaler.

kr 899.00

Pont Neuf Liv

Bukser med bred elastisk linning som gir en behagelig passform. Modellen er litt stram i passformen og er laget i en tung Milano-jersey.
Buksen er ideell for enhver anledning. Bruk dem med en skjorte eller tunika for å skape et moderne utseende.

kr 500.00 kr 1,399.00

Søt tunika med ¾ lange ermer, rund hals og fine frontlommer. Den har et lekkert og lekkert design med et prikket mønster nederst på modellen. Tunikaen har en A-formet passform som er flatterende og feminin, og den er laget av den beste, rene linkvaliteten.

kr 500.00 kr 1,399.00

Pont Neuf Canna 23

Nydelig skjortekjole med korte ermer, sidespalter og knapper helt ned foran. Den har en tofarget design med vertikale striper. Kjolen er laget av en ren linkvalitet, og den har en rett og behagelig passform.

kr 1,399.00

Pont Neuf Patricia Black/Blue

Vakker cardigan med hette, lange ermer og glidelås helt ned foran. Den har sidelommer og et blått og svart mønstret design. Den er laget av en luksuriøs stretch viskoseblanding, og den har en A-formet passform.

kr 1,399.00

Pont Neuf Sasa Soft Green Print

Lekker kjole med korte ermer og rund, klassisk hals. Den har flere lag og en flerfarget design med et abstrakt mønster. Kjolen er laget av en helt fantastisk silkeblanding og har en A-formet og flatterende passform.

kr 2,499.00

Pont Neuf Lally Jacket

Kul jakke med glidelås foran og hette. Den har sidelommer og en ensfarget design med fantastiske detaljer i kunstskinn. Jakken er laget av en deilig og luksuriøs ullblanding og har en feminin, A-formet passform.

Kombinasjonen av kult og klassisk er innkapslet i denne jakken som kan brukes sesong etter sesong.

kr 999.00

Pont Neuf Ronja

Nydelig cardigan med lange ermer, rund hals og tre knapper som lukking foran. Kjolen har også en ensfarget design og en fin, bølget struktur. Modellen er laget i en god viskosekvalitet og har en avslappet, rett passform.

Bruk den med et matchende blyantskjørt for et elegant og stilig utseende.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.