Pont Neuf Rain Jacket PG

Pont Neuf Rain Jacket PG

Nydelig og lang jakke med ¾-lange ermer, hette og knapper helt ned foran. Den har sidelommer og mønstret design i lyse og lekre farger. Jakken er laget av en slitesterk polyesterkvalitet, og den har en oversized passform.

Les merShow less
kr 1,599.00
Størrelse
På lager
Beskrivelse

Pont Neuf Ragna Rain Jacket V1213.6553 5380 - Pigeon Blue 3 Str 36/40, 42/48, 54/54

Perfekt overgangsjakke for den stilbevisste kvinnen som nekter å gå på akkord med hensyn til komforten hennes.

Stilen heter Randi og er laget av 100% polyester. Passformen er 'Oversize' og den er 110 cm lang bak.

Les merShow less
Produktdetaljer
24031611384
Sist vist
kr 1,599.00

Pont Neuf Rain Jacket PG

Nydelig og lang jakke med ¾-lange ermer, hette og knapper helt ned foran. Den har sidelommer og mønstret design i lyse og lekre farger. Jakken er laget av en slitesterk polyesterkvalitet, og den har en oversized passform.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,199.00

Pont Neuf Hanne Kit

Søt tunika med korte ermer, rund hals og en kul knytedetalj nederst. Tunikaen har et stilig, ensfarget design med fin struktur i stoffet. Den er laget av en fantastisk tencel-blanding og har en A-formet og feminin passform.

kr 799.00

Pont Neuf Lilje 4376.3135

Søt, ermeløs topp med rund hals. Toppen har et klassisk og flatterende design i masse glade og vakre sommerfarger. Den har en feminin, A-formet passform og er laget av den fineste viskosekvaliteten med stretch.

Toppen er lett å style med både shorts, skjørt og jeans.

kr 1,399.00

Pont Neuf Beda Jacket

Nydelig og stilig blazer med sidelommer og tre knapper foran. Den har et klassisk og ensfarget design som er lett å style. Blazeren er laget av en myk og behagelig viskoseblanding med fin stretch og har en rett passform.

Style den med et par jeans og en skjorte for en elegant hverdagslook.

kr 1,199.00

Vakker kjole med lange ermer, firkantet utringning og delvis mønstret design i mørke farger. Ermer og sider er holdt i en sort farge, som gir en slankende effekt. Kjolen har en avslappet, A-formet passform, og den er laget av en herlig viskoseblanding.

Det ferdige designet er ideelt for kvinnen som ikke ønsker å gå på akkord med sin femininitet.

kr 899.00

Pont Neuf Salina

Denne toppen fra Pont Neuf er et iøynefallende plagg med sitt slående trykk. Det flatterende snittet, med korte volangermer og en skånsom midjedrapering, skaper en feminin og luftig silhuett. Den lekne detaljen ved halsen gir et trendy preg.

kr 1,099.00

Pont Neuf Deva Jacket

Kul cardigan med hette med lange ermer og sidelommer. Cardiganen har en ensfarget, åpen design med en sporty stripe på den ene lommen. Stilen er laget av en fantastisk bomullskvalitet med stretch, og den har en rett og behagelig passform.

kr 999.00

Pont Neuf Margrethe Sia 4094

Søt bluse med korte ermer og rund hals med en fin utskjæringsdetalj under. Den har et grafisk og asymmetrisk design med et sort/hvitt trykk. Blusen er laget av en fantastisk viskosekvalitet med stretch, og den har en feminin, A-formet passform.

Style blusen med et par hvite jeans for en lekker look.

kr 899.00

Fin, klassisk skjorte med lange ermer, ensfarget design og knappelukking helt ned foran. Skjorten har en behagelig casual passform med A-formet snitt, og den er laget i den deiligste bomullskvaliteten. En elegant og langsiktig investering i garderoben din.

Skjorten er super anvendelig og kan styles med både bukser, jeans og skjørt.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sava

Slipp løs din indre havfrue med disse vakre buksene fra ADIA. Deres luftige snitt og behagelige elastiske midje sikrer komfort hele dagen, mens den avslappede passformen gir uanstrengt stil. Laget av en myk viskoseblanding, er de lette og pustende, perfekt for varmere måneder.

kr 999.00

Pont Neuf Ena

Denne elegante sorte kjolen fra Pont Neuf Black er et viktig tillegg til enhver garderobe. Dens komfortable passform og myke stoff sørger for at kjolen er like koselig som den er stilig. Kjolen har V-hals og korte ermer, og gir et avslappet, men feminint utseende. Det iøynefallende trykket foran gir en livlig farge og dynamikk.

kr 1,299.00

Pont Neuf Elena

Disse komfortable og stilige buksene fra Pont Neuf Black er et must-have i enhver garderobe. Designet med en avslappet passform, har de en delikat knappelukking i midjen som gir et moderne preg. Det elastiske materialet sikrer en perfekt passform og full bevegelsesfrihet.

kr 899.00

Pont Neuf Annika

Tettsittende leggings fra Pont Neuf i fantastisk polyamidkvalitet med lett stretch som gjør buksen behagelig å ha på. Buksen har fine detaljer nederst på bena.

kr 1,199.00

Pont Neuf Steffi V4322

Fin bluse med ¾-lange ermer og vakker turtleneck. Den har et mønstret design i de mest fantastiske, nøytrale nyanser som er enkle å style. Blusen er laget av en viskoseblanding med stretch og har en rett passform.

Style blusen med et A-formet skjørt for en feminin og elegant høstlook.

kr 400.00 kr 999.00

Pont Neuf Labika Top

Fin bluse med rund hals og korte T-skjorteermer. Den har et stilig tofarget design med et superkult trykk foran. Den kortermede blusen er laget av en pustende og luksuriøs linkvalitet og har en vakker, A-formet passform.

Style blusen med et par linbukser i lignende farger for en monokrom og elegant sommerlook.

kr 1,599.00

Pont Neuf Kitty 2059/9999

Fin og elegant kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har et fantastisk design med et mønster i røde og svarte farger. Kjolen er laget i en deilig viskosekvalitet med stretch, og den har en feminin passform med mye bevegelse i skjørtet.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.