Pont Neuf Kitty 2371

Pont Neuf Kitty 2371

Les merShow less
kr 1,399.00
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

V2371 Color 3129/520 Green/ Navy

Les merShow less
Produktdetaljer
230116173350
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,599.00

Pont Neuf PN Harriet 2382

Nydelig kjole med rund hals og ¾-lange trompetermer. Den har et elegant, ensfarget design med en lekker struktur i stoffet. Kjolen er laget av en myk og behagelig viskoseblanding og har en feminin, A-formet passform.

Style kjolen med et par matchende sandaler og mye tilbehør.

kr 1,599.00

Pont Neuf Kitty V2284

Nydelig kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har sidelommer og mønstret design i nøytrale farger og med lett struktur i stoffet. Kjolen er laget av en fantastisk viskoseblanding med stretch og har en feminin passform.

Style kjolen med leggings og boots på de kjølige høstdagene.

kr 899.00

Pont Neuf Yvon Jacket

Fin denimjakke med lange ermer og knapper foran. Med sine spreke farger kan jakken enkelt piffe opp hverdagsantrekket ditt. Den er laget av en lekker bomullskvalitet med stretch, og den har en litt formet passform.

kr 1,199.00

Pont Neuf Bianco Sia

Denne kjolen fra Pont Neuf er en fryd for øyet, perfekt for å tilføre en fargeklatt til garderoben din. Med sitt rene snitt og flatterende passform er kjolen et enkelt valg for både hverdagsbruk og spesielle anledninger. De korte ermene og diskrete lommedetaljene gir en blanding av funksjonalitet og mote.

kr 899.00

Pont Neuf Sigge

Nydelig cardigan med ensfarget og delvis gjennomsiktig design for en kul look. Den har lange ermer og draperer fint nedover kroppen. Cardiganen er laget av en fantastisk silkeblanding og har en oversized passform.

kr 1,399.00

Pont Neuf Sasa Soft Green Print

Lekker kjole med korte ermer og rund, klassisk hals. Den har flere lag og en flerfarget design med et abstrakt mønster. Kjolen er laget av en helt fantastisk silkeblanding og har en A-formet og flatterende passform.

kr 1,999.00

Pont Neuf Iiona1206

Skjønn jakke i en like, avslappet passform og med lange ermer. Jakken har knapper og to lommer foran, samt en fin, praktisk hette. Modellen er utført i en lekker og luksuriøs ull-blanding.

Det stilfulle og elegante design gjør denne modellen til en fantastisk overgangs-jakke.

kr 1,499.00

Pont Neuf Kitty V2284

Fantastisk kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har kule sidelommer og et lekkert, mønstret design i klassiske og flatterende farger. Kjolen er laget av en flott viskoseblanding med stretch, og den har en feminin passform.

kr 1,599.00

Pont Neuf Kitty 2059/9999

Fin og elegant kjole med rund hals og ¾-lange ermer. Den har et fantastisk design med et mønster i røde og svarte farger. Kjolen er laget i en deilig viskosekvalitet med stretch, og den har en feminin passform med mye bevegelse i skjørtet.

kr 1,399.00

Pont Neuf Rigmor V2187

Nydelig kjole med ¾-lange ermer og V-hals. Kjolen har et knallfarget design med et akvarellinspirert trykk. Stilen er laget av en ren tencel-kvalitet, preget av sine bærekraftige egenskaper, og den har en A-formet passform.

kr 700.00 kr 1,199.00

Søt kjole med rund hals, korte T-skjorteermer og en kledelig, knelang lengde. Kjolen har et fint, printet design og et lett og luftig uttrykk. Modellen er laget i en deilig og pustende linkvalitet, og passformen har en lett ballongeffekt som gir kjolen et feminint uttrykk.

kr 899.00

Pont Neuf Annika

Tettsittende leggings fra Pont Neuf i fantastisk polyamidkvalitet med lett stretch som gjør buksen behagelig å ha på. Buksen har fine detaljer nederst på bena.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sasa

Vakker kjole med korte ermer og rund hals. Den har flere lag og en nydelig, mønstret design i de mest fantastiske, blålige nyanser. Kjolen er laget i en eksklusiv silkeblanding, og har en A-linje og en feminin passform.

Style den med en oversized genser på de kjølige vårdagene.

kr 1,199.00

Pont Neuf Sahra Rose

This dress from Pont Neuf Black offers a contemporary take on relaxed elegance. The dress features a straight fit and a deep V-neck, creating an effortless silhouette. The abstract print provides an artistic and modern flair, making the dress ideal for expressing personal style. The short sleeves and knee-length cut make it suitable for a variety of occasions.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.