Lycke Summer Big

Lycke Summer Big

Les merShow less
Salg
kr 119.70 kr 399.00
Ikke på lager
Beskrivelse
Produktdetaljer
220523109524
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 399.00

Lycke Stina

Smykkeskrin i en enkel firkantet form, laget av herlig mykt imitert skinn, fra Lycke Oslo. Perfekt hjemme eller på farten for enkel organisering av smykker. Lukkes med glidelås.

kr 899.00

Lycke Skjeberg Tote Bag

Stilig håndveske i skinn-imitasjon med croco look fra Lycke Oslo. Vesken har en dekorativ metall-lås som skjuler en magnetlås. Under klaffen finner du et mindre åpent rom og veskens hovedrom som lukkes med glidelås

kr 799.00

Lycke Skjeberg Handbag

Tøff veske i krokopresset skinnimitasjon, fra Lycke Oslo. Godt organisert interiør med skillevegger og tre rom, hvorav to har glidelås. Mønstret lyst fôr gjør det enkelt å finne tingene dine i vesken. Vesken har doble håndtak og lengre skulderstropp. Avtagbar dekorasjon.

kr 599.00

Lycke Leopard Crossover

Myk og elegant crossover-veske i imitert-skinn med vattert overflate fra Lycke Oslo. Perfekt til både hverdag og fest. Vesken har en dekorativ skulderrem av metall-lenke.

• Innsiden: ett rom med glidelås og ett åpent rom for mobil
• Avtagbar lenke-skulderrem 60 cm

kr 499.00

Lycke Party Clutch

Stilig, liten crossover med klaff, fra Lycke Oslo, laget av fantastisk fint vattert imitert skinn med eksklusivt preg. Fantastiske metalldetaljer forsterker utseendet til vesken. Stilig veske som passer til både fest og elegant hverdag.

kr 699.00

Lycke Handbag Trondheim Black

En lekker veske med eksklusive gulldetaljer, laget av kraftig imitert skinn. Vesken har også en avtagbar, lang og justerbar stropp for de som foretrekker å bære den på skulderen, eller som crossover.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.