Lovely Planet Tøffel

Nytt produk

Tidsbegrenset tilbud

200,00 krinkl. mva.

399,00 krinkl. mva.

På lager

- +

 
Mer info

Tøfler fra Lovely Planet som er håndlaget i Nepal

LOVELY PLANET  er et lite firma som hovedsaklig importerer fra India og Nepal.

Mange av produktene er utviklet og designet av Anna, som stort sett driver dette firmaet alene, men som har mange gode hjelpere rundt seg.

Det som produseres i Nepal betaler Lovely Planet ekstra for.  Alle fakturaer blir plusset på 10% som går til ekstra lønn til de som jobber der.

Ullkolleksjonen er håndstrikket av voksne kvinner. På en liten "fabrikk" med ca 15 ansatte, toves det for hånd når det lages punger og tøfler. Store matter blir tovet med føttene og sydd til vinvesker, etuer til strikkepinner m.m. Disse produktene distribueres til mange små spesialbutikker over hele Norge.

Anna har samlet inn gamle norske broderier,- åkler, klokkestrenger og lignende. Disse sendes til Nepal hvor det blir laget sekker, lommebøker og annet med gamle broderier som dekor. På denne måten tar vi vare på en kulturarv og kvinnehistorie som dessverre ikke er så høy verdsatt, foreløpig.

Vi gjør oppmerksom på at de aller fleste av våre produkter er håndlagde, så det kan være noen avvik i farge eller andre små detaljer, men kontakt oss gjerne dersom produktet ikke tilsvarer forventningene.

Dersom noen farger eller størrelser ikke vises i nedtrekks-menyen er vi dessverre utsolgt.


LOVELY PLANET - vi kan alle gjøre litt for at verden skal bli bedre!      

Nylig viste produkter.