Èminence Organics Bright Skin Starter Set

210806108264

Nytt produk

Èminence Organics Bright Skin Starter Set for PiGMENTFLEKKER

Starter-settet vårt for Bright Skin er nydelig pakket med en måneds forsyning av målrettede økologiske produkter for å behandle pigmentflekker og solflekker.
Dokumentert effekt etter 28 dager.  

Flere detaljer

795,00 krinkl. mva.

På lager

- +

 
Mer info
  • Bright Skin Cleanser (1 oz / 30 ml tube)
  • Bright Skin Moisturizer (Broad Spectrum SPF 30) (0,5 oz / 15 ml tube)
  • Bright Skin Masque (0,5 oz / 15 ml krukke)
  • Bright Skin Licorice Root Booster-Serum (0,5 oz / 15 ml flaske)
  • En klassisk kosmetisk veske i vevd kunstlær med bambus glidelås
  1. Rens huden forsktig med rensemelken som inneholder aktive ingredienser som har en lysnende effekt på pigmentflekker.  Skyll godt av i lunkent vann.
  2. Si farvel til hyperpigmentering og ujevn hudtone ved bruk av Bright Skin Mask.  Bland litt krem med noen dråper vann og påfør ansiktet (ikke øyne og munn), og hals.            La den virke i 5 - 10 minutter.  Rens godt med lunkent vann.  Bruk masken 1 - 2 ganger i uken.  NB! Maksimer effekten av masken ved å ta 2-3 dråper av Booster Serumet før   påføring i ansiktet.
  3. Booster Serum.  Denne skal inngå i daglig hudpleierutine.  Skal alltid brukes under andre serum og kremer.  Påfør et tynt lag direkte på renset hud for at serumet trekker dypere ned i huden.  Serumet anbefales å bruke både morgen og kveld.  
  4. Dagkremen Bright Skin Moisturizer Broad Spectrum SPF 30 beskytter mot soleksponering og brukes som en dag og nattkrem.  Den fukter og mykgjør huden.  Påfør ansikt og hals 15 minutter før soleksponering.