El - Jacket 5358

El - Jacket 5358

Klassisk blazerjakke med vri fra Elinette. Stilen har brede plisserte detaljer på ryggen, som gir jakken et moderne og stilig utseende. Jakken har to frontlommer, en diskret glidelås ved ermene og knappelukking.

Les merShow less
kr 1,999.00
Farge
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

EL5358.3050

Bruk den som et feminint element i hverdagsdresser, eller bruk den med jeans for et "business casual" antrekk.

Jakken er laget av 100% polyester. Passformen er "Classic". Stilen er tilgjengelig i svart.

Lengde fra høyeste punkt på skulderen: 58 CM

Les merShow less
Produktdetaljer
210915082289
Sist vist
kr 1,999.00

El - Jacket 5358

Klassisk blazerjakke med vri fra Elinette. Stilen har brede plisserte detaljer på ryggen, som gir jakken et moderne og stilig utseende. Jakken har to frontlommer, en diskret glidelås ved ermene og knappelukking.

16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,099.00

El - Skirt 10021

Vakkert, høyt midjet skjørt fra Elinette i det mest fantastiske snittet. Den er laget av en ren polyesterkvalitet, som gjør både passformen, fargene og stoffet svært slitesterkt. Skjørtet har en diskret glidelåslukking og en knapp i midjen.

Skjørtlengden og den flatterende, klassiske passformen gjør det til et allsidig plagg som kan brukes om og om igjen.

kr 2,199.00

El 10074.3050

Nydelig helkjole fra Elinette i klassisk passform med litt svai nederst. Laget av den mest fantastiske, rene polyesterkvaliteten for optimal holdbarhet og passform. Den har rund hals, glidelås i halsen og stoffkledde knapper langs ermene.

Bruk den alene eller med mye tilbehør for en festlig look.

kr 1,799.00

EL.6027-3400

Helkjole fra Elinette med myk V-hals og ¾ lange ermer. Kjolen er laget av god, lett polyesterkvalitet i lag med skrå drapering, og den har en rett, avslappet passform.

Det luftige designet og rette passformen har en nesten majestetisk aura, og den er både behagelig å ha på og veldig elegant og stilig.

kr 499.00

El - Shawl

Nydelig sjal fra Elinette i delvis transparent design og en ren polyesterkvalitet som sikrer et eksklusivt utseende og lang holdbarhet. Sjalet ender i midjen og drapererer lenger ned foran.

kr 1,299.00

Skjønn midikjole fra Elinette i mange lekre farger med løse ermer og skrått snitt fra hoften og ned mod kneet. Lille v-halsutskjæring og lukking i nakken.


Kjolen er sydd i en løs og flatterende passform til deg, som setter pris på det klassiske, uten at det nødvendigvis behøver sitte klistret til  kroppen

kr 1,499.00

Elinette Amora 6116

Søt kjole med korte ermer, myk V-hals og knappelukking i halsen. Kjolen har en elegant, solid farge og design som er lett å style. Den er laget av en slitesterk og fantastisk polyesterkvalitet, og den har en A-formet passform som faller vakkert langs kroppen.

Piff opp den stilige kjolen med en kort dongerijakke.

kr 1,499.00

Elinette Sanne 6111

Nydelig kjole med ¾-lange ermer, fin V-hals og liten knappelukking i halsen. Kjolen har et unikt, trykt design i kule og livlige farger. Den er laget av en lekker og behagelig viskoseblanding og har en rett passform.

Style kjolen med et par høyhælte sandaler og mye tilbehør.

kr 1,799.00

Elinette Dr 6082.6352

Vakker kjole med ¾ lange ermer, rund hals og glidelås bak. Kjolen har et mønstret design i både lyse og mørke farger. Stilen er laget av en ren og eksklusiv viskosekvalitet, og den har en feminin og formet passform.

kr 1,599.00

Elinette Emmalou 6112

Nydelig kjole med korte ermer, rund hals og små knapper bak i nakken. Den har en nydelig tofarget design med både prikkete og stripete mønstre. Kjolen er laget i en lekker viskosekvalitet, og den har en praktisk og rett passform.

Det trendy designet er perfekt for enhver anledning. Style den med et par klassiske pumps og smakfulle smykker.

kr 1,399.00

El. 6110.6360

Nydelig kjole med god passform.

Ønsker du en bolero over eller kanskje et skjerf?

Det kan vi hjelpe deg med 

kr 1,199.00

El - Dress 6029

Vakker, ermeløs kjole med fin utringning, diskret glidelåslukking og splitt i ryggen. Kjolen har en solid farge og klassisk design med undervurderte detaljer. Stilen har en formet passform, og den er laget av en fantastisk og slitesterk polyesterkvalitet.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.