W / D Bano

kr 1,599.00
Farge
Størrelse
Siste varer på lager
Beskrivelse

5006-66 Navy/Light Pink

Les merShow less
Produktdetaljer
2203211731350
Sist vist
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,799.00

W / D Carita 8200-102

Den er laget av resirkulert polyester som har mange egenskaper: den er vindtett, avviser vann, tørker raskt og puster. Samtidig kan man legge til at den er slitesterk. Høy kvalitet er kombinert med eksklusive detaljer. Jakken har glidelås- og trykknapplukking, den justerbare hetten er avtagbar med glidelås, håndlommene er foret med fint stoff.

kr 4,599.00

W / D Aina 1403-500R

Luksus dunjakke med dunfyll og ekte vaskebjørnpels på hetten fra Danwear i vind- og vannavvisende kvalitet. Merket har alltid vært kjent for sin rene komfort og funksjonalitet. Jakken har trykknapp og glidelåslukking foran, diverse lommer med glidelås og innerlomme. I tillegg har den en hette med en vakker pelskant. Den er veldig behagelig og garanterer god bevegelsesfrihet

kr 1,799.00

W / D Dunja

Denne vatterte damejakken fra danske Danwear tilbyr stilig komfort uten like. Den er behagelig å ha på, fin og se på og veier ikke så mye. I tillegg viser modellen estetikk kombinert med mange praktiske funksjoner som høylukkende krage og ulike låsbare lommer. Den lukkes langs fronten med glidelås og trykknapper.

kr 4,999.00

Luksus dunfrakk med dunfyll og ekte vaskebjørnpels på hetten fra Danwear i vind- og vannavvisende kvalitet. Merket har alltid vært kjent for sin rene komfort og funksjonalitet. Kåpen har glidelåslukking foran, diverse lommer med glidelås og innerlomme. I tillegg har den en hette med en vakker pelskant. Den er veldig behagelig og glidelåser på begge sider garanterer god bevegelsesfrihet.

kr 2,499.00

W / D Cheila 600-300

Lang luksus dunjakke fra danske Danwear som er en favoritt i de kalde vintermånedene. Modellen sitter behagelig lett og holder vinden ute. Den er designet i en superfin, feminin passform slik at den enkelt kan brukes som en fin hverdagsjakke. Damejakken har en praktisk toveis glidelås, låsbare lommer, en innerlomme og høy krage med avtagbar hette

kr 849.00 kr 1,999.00

W / D Clazia 4003-104

En fin og klassisk damejakke fra Danwear.
Modellen med vegansk dunlignende fyll har trykknapp og glidelåslukking foran, ulike glidelåslommer og en innerlomme. I tillegg har den en hette med en vakker pelskant. Den vatterte jakken er veldig behagelig og gir god bevegelsesfrihet, også på grunn av glidelåsene på sidene. Perfekt for hverdagsbruk eller utendørsaktiviteter.

kr 949.00 kr 2,199.00

W / D Chili 604-104

Denne vind- og vannavstøtende vatterte jakken fra det danske merket Danwear er en lang modell med super passform og praktiske detaljer.
Modellen er laget i en virkelig fin, innovativ dunfri kvalitet (vegansk dun), som sikrer optimal beskyttelse mot vind og vær. Det er trykknapp og glidelåslukking foran, høy krage med avtakbar hette og låsbar innerlomme.

kr 1,899.00

W / D Swept Raincoat Flower

Fin regnjakke fra Danwear med lange ermer og sidelommer.
Jakken har justerbare snorer i hette og midje, den har knappepanel langs fronten og superlekkert blomsterprint i flotte farger.

(lyset er ulikt på bildene, derfor ser de ulike ut, men jakken er den samme på alle)

kr 4,499.00

D / W Aliz W R F

Luksus dunjakke med dunfyll fra Danwear i vind- og vannavvisende kvalitet. Merket har alltid vært kjent for sin rene komfort og funksjonalitet. Jakken har trykknapp og glidelåslukking foran, diverse lommer med glidelås og innerlomme. I tillegg har den en hette med en vakker pelskant.

kr 1,999.00

W / D Elke 815-19

Superfin jakke fra Danwear med lange ermer, høy hals og justerbar og avtagbar hette.
Jakken har også en superfin look, praktiske ytterlommer og glidelåslukking langs fronten.

kr 1,799.00

W / D Swept-X Benda

Fin og enkel regnjakke fra Danwear med lange ermer, høy hals og justerbar hette.
Jakken har også skrå glidelåslommer på sidene, glidelåslukking foran. Den har også den vakreste detaljen med skjult print som kommer frem når jakken blir våt.

Lukk
Trykk for flere produkter.
No products were found.

Meny

Innstillinger

Trykk for flere produkter.
No products were found.