Spray Brun

St. Tropez er verdens ledende produsent av selvbruningsprodukter – hvert minutt utføres det en St. Tropez spraytan, og hvert femtende sekund blir det solgt et St. Tropez-produkt. St.Tropez er cruelty free, ikke testet på dyr og er vegansk. 

St. Tropez var en av de første på markedet innen selvbruning, og de presser alltid grensene for å forbedre selvbruningsopplevelsen din. Produktene er beriket med grønne pigmenter som motvirker oransjeskjær og inneholder pleiende ingredienser for huden din. Uansett om du leter etter; en profesjonell spraytan behandling eller et produkt for hjemmebruk, kan du finne den perfekte solgyllene fargen tilpasset deg. Med et samarbeid med Givaudan- et av verdens største parfymehus, har de klart å produsere en innovative ny duft som eliminerer den kraftige lukten av DHA. Duften er bygd opp med en bunnote av bergamott, grønn eple og lavendel, hjerte av rose og en bukett av Jasmin, toppnoten med kremet musk og friske trenoter. En duft som får deg og dine kunder til å drømme dere vekk til solskinn og sommer

For best resultat med spray brun: Skrubb kroppen dagen før beh. Du må ikke ha på sminke, parfyme, bodylotion e.l. PS hvis du har noen tørre hudpartier bør de smøres med en parfymefri lotion, feks spenol. Ha på mørkt, ledig tøy. Noe farge kan smitte av etter beh. Vent minimum 5 timer før du dusjer etter beh. Klapp deg tørr etter dusj/bad.

Brunfargen varer fra 4-8 dager.

Ved jevnlig bruk kan man holde brunfargen med 2 beh pr mnd.

Hel kropp

590,-

Halv kropp

400,-


Nylig viste produkter.

inge produkter