PureBeau Permanent Makeup

Siden PUREBEAU ble grunnlagt på slutten av nittitallet, har ‘Natural Perfection of Beauty’ vært deres ledende prinsipp. I løpet av det siste tiåret har PureBeau sin unike teknologi og fargehåndtering gjort de til et av verdens ledende PMU-merker.

Permanent makeup (PMU) er en kosmetisk tatovering som forsterker ansiktstrekk og kan erstatte hverdagsmakeup. Nye metoder gir svært naturlig og myke resultater noe som gjør at flere og flere kunder benytter seg av denne behandlingen. Vi tilbyr kurs i permanent makeup; lepper, eyeliner og bryn. 

Make up tatovering fra Purebeau er av tysk toppkvalitet. Våre semipermanente farger er av høyeste kvalitet og i en årrekke har de blitt brukt av proffesjonelle lingerister.

Vi bruker kun utstyr av beste kvalitet og det siste på markedet i dag.
Vi ønsker å fremheve ansiktets naturlige trekk gjennom en svak fargekorrigering, slik at enhver kvinne kan oppnå de beste resultater som ser helt naturlige ut.

Mange ønsker seg et perfekt utseende 24 timer i døgnet uten å ha tid til å bruke make-up flere ganger om dagen. Purebeau vil da være et enkelt valg.
For kvinner som har lite synlige bryn eller leppekontur vil det være helt perfekt, eller man ønsker å » ramme» inn øyet med en kajal.

Make-up tatovering

Priser

Bryn

4200,-

Kajal – enkel

3000,-

Kajal – Over/under

4000,-

Lepper

5000,-

Helt fylt

6000,-

Pakkepris – 2 behandlinger fra

7000,-

Pakkepris – 3 behandlinger fra

9500,-

Etterfyll etter 3 mnd – 2 år fra

2500,-


Nylig viste produkter.

inge produkter