Profesjonell Hudpleie

Èminence, Dr. Dennis Gross og Guinot er  alle tre innovative merker, og unike på hver sin måte.

Éminence

er en verdensledende profesjonell hudpleieserie som bygger på 100% organiske dyrkede ingredienser, friske urter og frukt som sammen med rent thermalvann, rikt på essensielle mineraler, gir nærende og resultatorienterte produkter av høyeste kvalitet. Alle produktene er håndlaget og ingrediensene dyrkes på egen mark i Ungarn, det er også der produktene produseres.

Éminence er en familiebedrift som ble grunnlagt i Ungarn i 1958 og som fikk sitt store gjennombrudd i 1996 da selskapet flyttet sitt hovedkontor til Vancouver, Canada. Ingrediens dyrking og produksjon ble imidlertid igjen i Ungarn. Éminence ble raskt et ledende hudpleiemerke i hele Nord-Amerika og lanseres nå også i utvalgte land i Europa som Tyskland, England, Sverige og nå også Norge.

Éminence tilbyr en komplett hudpleieserie for ansikt og kropp med produkter tilpasset alle hudtyper og hudtilstander. Serien har også spesialutviklede produkter til profesjonelt bruk

Èminence 

Hydraclean – rensende ansiktspleie

Dyptrensende

Denne behandlingen renser huden din svært godt, og er den beste rensebehandlingen som virker samtidig på svette- og talgkjertlene. Kombinasjon av svak varme fra varmeelektroden og rensegeleer gjør at huden renses for overflødig talg og giftstoffer.Etterpå vil huden masseres og du vil føle at du virkelig slapper av, frigjør spenninger og man øker hudens mikrosirkulasjon. Etter behandlingen vil huden puste mye bedre og være mer mottakelig for produkter som påføres etterpå.

Guinot Femme Liftosome

For en ung ny glød
Liftosome behandlingen er en fantastisk oppstrammende behandling takket være aktive ingredienser som PRO COLLAGEN CONSENTRAT.
Etter en forsiktig rens av ansiktshuden påfører hudpleieren PRO COLLAGEN CONSENTRAT og legger Thermolift masken over. Thermolift masken utvikler en behagelig varme som hjelper de aktive ingrediensene dypere ned i huden og gir deg en ny yngre hud.

Beaute Neuve dobbelpeeling

Peeling fjerner de døde hudcellene på en effektiv og skånsom måte, og vil fremheve ny glød. Fruktsyrene i Peel’in-geleen løser opp bindingene mellom de døde hudcellene, mens Peel’out eliminerer dem. Til slutt vil masken Clarimasque med C-vitamin regenerere de elastiske fibrene samtidig som den har en lysnende og forbyggende effekt på pigmentflekker.

Age Summum Treatment

Guinot har kommet med en helt ny og fantastisk behandling. Age Summum behandler aldringstegn ved å virke hud-foryngende, oppstrammende  og glødgivende. Alt du trenger i en og samme behandling. Med 4 steg og 4  produkter får du det huden trenger, mens du nyter en deilig ansiktsmassasje. Dette er en fryd for hud og sanser.

Krystall-sliping med vakum

Dette er en slipebehandling som med små krystallkorn og vakum fjerner døde hudceller fra overflaten. Vi kan forbedre ujevnheter, acne, urenheter, arr, store porer, pigmentering, solskadet hud, linjer og rynker samt øke hudens spenst og styrke. Dette er en behandling som passer for nesten alle. Behandlingen er spesielt effektiv i kombinasjon med andre apparater eller spesialprodukter.Som en engangsbehandling for å friske opp huden, eller som kur for følgende hudtilstander: acnearr, sliten og grov hud, linjer m.m. Gir økt spenst til huden. Denne behandlingen er en av våre mest populære, og det ikke uten grunn!

Dr. Gross

Dr. Gross Classical Facial                                                                                                                    50 min 995.-

Resultatorientert klassisk ansiktsbehandling Klassisk ansiktsbehandling for deg som bare trenger god hudpleie. Akkurat som service og vedlikehold på bilen trenger huden også jevnlig tilsyn. Behandlingen har fokus på hudens funksjoner, kondisjon og sunnhet. En rolig mild enzympeel jevner og renser opp urenheter. Du får en god ansiktsmassasje som virker drenerende på avfallsstoffer og øker næringsopptaket. Vi avslutter med tilpassede produkter nettopp for din hud, og gir deg våre beste anbefalinger slik at huden din skal holde god balanse. Behandlingen passer alle og kan også brukes mellom kjemiske peelbehandlinger fra Dr. Gross. 

Skin-Pen

Behandling med skinpen er basert på en vitenskapelig dokumentert effekt kalt Kollagen Induksjon Therapy også kalt ” CIT ” . Metoden består av en kollagen – oppbyggende prosess stimulert ved å stikke tusenvis av små hull i huden. Underhuden reagerer på den ved å skape nye kollagene vev i en prosess som tar ca . 4 uker. Kollagen er en del av vår underhud , men tykkelsen på de kollagene lag blir mindre jo eldre du blir , og er den viktigste årsaken til dannelsen av fine linjer og rynker i huden.
Terapeuten vil også bruke et serum på huden som komplimenterer behandlingen. Serumet inneholder aktive ingredienser som er tilpasset det du ønsker å jobbe med . På grunn av de mange tusen mikroskopiske hull / kanaler som behandlingen medfører kan de aktive ingrediensene penetrere huden opp til 400 ganger mer effektiv enn ved vanlig påføring på huden . Effekten av de aktive serumene kan derfor ofte observeres nesten umiddelbart.


Rejuvenation
Målet med behandlingen er å friske opp huden, redusere fine linjer og rynker. Behandlingen utføres vanligvis med en nål lengde på mellom 0,25 og 0,75 mm.
I forbindelse med behandlingen benyttes aktive serum som påføres huden.
Umiddelbart etter behandlingen vil huden være rød og varm. Denne reduseres i løpet av omtrent 4 timer og er borte etter 12-18 timer.
Allerede under behandlingen kan det sees en umiddelbar effekt – og dette er den beste dagen etter behandling. Hvis du ønsker å opprettholde effekten anbefales det å gjenta behandlingen hver 6-8 uke.


Anti – rynkebehandling
Her er målet å redusere rynker i bestemte områder – vanligvis ved munn, øyne, panne. Her bruker man vanligvis nåler som er litt dypere enn ved hudforyngelse. Denne behandlingen brukes først og fremst til å optimalisere kollagen prosessen , og behandlingen bør utføres i en serie på minst fire behandlinger med minst en måned mellom behandlingene.
Du vil se en umiddelbar effekt allerede etter første behandling – men det er behov for flere behandlinger for optimale resultater. Varigheten av virkningen kan variere fra person til person, men det er realistisk at det varer 1-2 år.
Det vil være rødhet etter behandlingen, – rødheten vil avta etter ca. 12 timer.


Behandling av aknearr
Målet med behandling av aknearr med Skinpen er å bryte ned arr og stimulere den underliggende huden til å produsere nytt kollagent vev. Her bruker man vanligvis en nåldybde på 1,5 mm. I forbindelse med behandlingen blir det brukt en krem med en desinfiserende virkning som kunden vil ta med hjem for bruk mellom behandlingene.
Behandling av akne arr er alltid min. fire behandlinger med minimum en måned mellom behandlingene.
Etter behandlingen vil huden være rød og hoven – en reaksjon som vil forsvinne i løpet av en dag.
Du vil allerede etter den første behandlingen kunne se en effekt – men den maksimale effekten vil ikke være til stede før etter 4-6 behandlinger. Ikke alle vil være i stand til å fjerne arr helt, men du vil minimere synligheten av de essensielle.


Behandling av strekkmerker
Målet med behandling av strekkmerker med Skinpen er å bryte linjer og stimulere den underliggende huden til collagenous vekst. Her brukes det vanligvis en nåldybde på 1,5 mm. I forbindelse med behandlingen brukes det en krem ​​med effekt på strekkmerker som du vil ta med hjem til bruk mellom behandlingene.
Behandling av strekkmerker blir alltid framstilt i en serie av min. fire behandlinger med min. en måned mellom behandlingene.
Etter behandlingen vil huden være rød og hoven – en reaksjon som vil forsvinne i løpet av en dag.
Du vil allerede etter den første behandlingen kunne se en effekt – men den maksimale effekten vil ikke være til stedet før etter 4-6 behandlinger. Realistisk sett vil du aldri være i stand til å fjerne strekkmerker helt, men du vil være i stand til å minimere synligheten svært mye.

Genosys Micronedling Rollers

Verdens beste patenterte microneedling system. Vi skaper ny celletilvekst av kollagen ved å lage mange hundre tusen kanaler med 540 diamantslipte nåler. Mindre traume i overflaten og kan også jobbe uten bedøvelse. Vi får økt elastitet med en opp strammende effekt og forbedret hudtone. Meget gode resultater for behandling av linje, rynker, arr, acne, pigmentering og strekkmerker. Behandlingene kan være et alternativ til laser behandling.

Samme type beh som med Skin-Pen, men med andre type serum. Med skin pen kan man bruke flere «lengder» på nålene, mens her velger man en lengde


Nylig viste produkter.

inge produkter