Kroppen


Kroppsbehandlinger  – Massasje

Trenger du en skikkelig skrubb, en dypgående rygg-nakke massasje eller kanskje en ren velvære opplevelse ? Hva med å gi noen du er glad i en pause  fra hverdagens stress? Vi tilbyr ulike behandlinger, og kan også sette sammen pakkeløsninger.

Èminence Quick Scrub                                                       

20 min - 395.- 

Opplev en luksuriøs og oppfriskende mineralrik kroppsskrubb. Vi benytter en finkornet, mineralrik sukker og saltskrubb som fjerner døde hudceller, regenererer og fukter samtidig som den detoxer huden og er anti-inflammatorisk. Etterpå smøres kroppen inn i passende lotion eller kroppsoil.

Kan velges som tillegg ved annen behandling.

Èminence Stone Crop Vitality Treatment                         

70 min - 1395.- 

Din opplevelse starter med en oppfriskende, mineralrik kroppskrubb av råsukker og bergsalt som løsner døde hudceller, gjennoppliver huden og stimulerer sirkulasjonen. Deretter får du en intensiv fuktighetsopprettende innpakning med lett avgiftningseffekt. Mens du ligger innpakket kan du nyte en ansiktskur med rens, peeling, maske og massasje – alt med Stone Crop-produkter for optimal virkning. Etterpå kan du koble av med en deilig massasje med mykgjørende olje bestående av Stone Crop og arnika, som gjør huden silkemyk og lindrer slitne muskler. Behandlingen avsluttes med påføring av Contouring Cream, som har en spenstgivende effekt.

Eminence Mango Body Wrap & Spa Facial                         

70 min - 1395.-

En velgjørende behandling som starter med dobbeltvirkende kroppsinnpakning av mango, som virker eksfolierende og varsomt løsner gamle hudceller, samt gjør huden herlig myk. Mens innpakningen virker tar vi vare på ansiktet ditt med en økologisk spabehandling som inkluderer rens, massasje, peeling og maske, samt tilpasset fuktighetskrem. Til slutt påfører vi en mykgjørende økologisk  bodylotion med melkesyre og antioksidanter. En deilig spabehandling som gir deg total avkobling, og ny energi til ansikt og kropp. Huden blir strålende og frisk, og du kommer til å føle deg harmonisk og vital etter behandlingen.

Eminence Peaceful Forest                                                  

90 min - 1695.-

En beroligende behandling som innledes med en rygg- og nakkemassasje som løser opp spenninger i kroppen. Deretter masseres en eksfolierende og mykgjørende innpakning inn i huden som får virke med varme. I mellomtiden kan du nyte en ansiktsbehandling som etterlater huden ren, klar og i perfekt balanse. Behandlingen består av rens, peeling, og ansiktsmaske med sitron, samt en avsluttende maske med bjørk og lakkjuke, og tilpasset fuktighetskrem. En herlig spabehandling som gir total avkobling og ny energi til ansikt og kropp.

Rygg- nakke massasje                                                       

30 min - 550.-

Rygg/nakkemassasje blir brukt for å roe ned spenninger i muskulaturen i rygg og nakke.Man kan enten ha en beroligende eller en mer dyptgående massasje.Anbefales blant annet ved muskelplager i rygg, nakke og skuldre, hodepine, senebetennelse i armer og skuldre, kjevespenninger og ved nedsatt sirkulasjon og bevegelighet.Resultatet av behandlingen er ofte at man får mindre muskelsmerter/plager, får mer energi og bedre søvn.

Kroppsmassasje                                                               

60 min - 990.-                                     

Kroppsmassasje er mer dyptgående enn aromaterapi. Her jobber man dypere inn i muskulaturen.  Det brukes enten massasjeoljer eller muskelkremer. Massasjen utføres på legg, lår, rygg, skuldre, armer og nakke. Ved en slik type massasje oppleves det ofte at man føler seg avslappet, sover bedre, mindre smerter, mer energi mm.

Aromaterapi                                                                     

60 min - 990.-

Aromaterapi er helkroppsmassasje der man bruker aromaterapioljer. Det er en mer behagelig massasje i forhold til kroppsmassasje. Det brukes ulike oljer, ut ifra om man  ønsker å roe ned eller få mer energi. Man opplever denne type massasje som beroligende og avslappende. Passer blant annet for mennesker med høyt stressnivå, hodepine, søvnplager, muskelkramper og stressrelaterte plager.


Nylig viste produkter.

inge produkter