Kroppen


Kroppsbehandlinger  – Massasje

Trenger du en skikkelig skrubb, en dypgående rygg-nakke massasje eller kanskje en ren velvære opplevelse ? Hva med å gi noen du er glad i en pause  fra hverdagens stress? Vi tilbyr ulike behandlinger, og kan også sette sammen pakkeløsninger.

Kroppsskrubb med  Sparoma Havsalt  30 min

Saltets opprinnelse er fra Pannon Sjøen og er et mineralsalt, blandet med rene, naturlige essensielle oljer av høy kvalitet. Saltskrubb er et utmerket produkt til å fremme en sunnere, vakrere og mer ungdommelig hud. Saltskrubb bidrar også til å forebygge problemer med inngrodde hår. Det er en effektiv metode for peeling for hele kroppen. Huden vil lettere tiltrekke seg fuktighet, og hindrer den fra å bli tørr og irritert. Peelingen er som skummende krem i starten. Etter hvert trer saltkornene mer og mer frem. En peeling som starter skånsomt og mildt, og som etter hvert får en tørrere og kraftigere peeling uten å drysse. Huden føles ren, silkemyk og gir en fantastisk velvære følelse.

Rygg- nakke massasje   30 min

Rygg/nakkemassasje blir brukt for å roe ned spenninger i muskulaturen i rygg og nakke.Man kan enten ha en beroligende eller en mer dyptgående massasje.Anbefales blant annet ved muskelplager i rygg, nakke og skuldre, hodepine, senebetennelse i armer og skuldre, kjevespenninger og ved nedsatt sirkulasjon og bevegelighet.Resultatet av behandlingen er ofte at man får mindre muskelsmerter/plager, får mer energi og bedre søvn.

Kroppsmassasje   60 min

Kroppsmassasje er mer dyptgående enn aromaterapi. Her jobber man dypere inn i muskulaturen.  Det brukes enten massasjeoljer eller muskelkremer. Massasjen utføres på legg, lår, rygg, skuldre, armer og nakke. Ved en slik type massasje oppleves det ofte at man føler seg avslappet, sover bedre, mindre smerter, mer energi mm.

Aromaterapi   60 min

Aromaterapi er helkroppsmassasje der man bruker aromaterapioljer. Det er en mer behagelig massasje i forhold til kroppsmassasje.Det brukes ulike oljer, utifra om man  ønsker å roe ned eller få mer energi.Man opplever denne type massasje som beroligende og avslappende. Passer blant annet for mennesker med høyt stressnivå, hodepine, søvnplager, muskelkramper og stressrelaterte plager.


Nylig viste produkter.

inge produkter